Elim , ayağımın kasılması?

Bende çok takmamaya çalışyordum ama dışarıya çıkınca veya okulda çok sık oluyor. Bir de ben kendimi aşırı kasan biriyim. Ne kızlar ile konuşabilirim ne de başkası ile rahat iletişime geçebilirim. Çok kasıyorum nedense.
Kızlar konusu tamamen özgüven. Şunu aklında tut. Senden üstün değiller onlar da bir insan. Güzelliği vs statü belirtmez. En kötü hayır der terslenirsin. Ölüm kalım değil ya :) Bu arada kasılmalar bazen bende de oluyor. Fakat sık sürekli rahatsız ediyor ise tomografi çektir işini garantiye al derim.

Kızlar konusu tamamen özgüven. Şunu aklında tut. Senden üstün değiller onlar da bir insan. Güzelliği vs statü belirtmez. En kötü hayır der terslenirsin. Ölüm kalım değil ya :) Bu arada kasılmalar bazen bende de oluyor. Fakat sık sürekli rahatsız ediyor ise tomografi çektir işini garantiye al derim.
Mesela ben kızlardan daha üstünüm. Onlar bana teklif etsin abi banane.

Hee onlar Nvidia kart biz amd kart nolcak arada bir mavi ekran versek.

Bu röntgen ve tomografi yalan. Normalde tıpa hiç karşı çıkmam ama dışarıdan bile fark edilebilen fiziksel sorunlarım ( iç organlarımla ilgili sonradan oluşmuş) bu makinelerde çıkmıyor! Ya doktorum kör ya da ben o yüzde 10 içindeyim.

Bu arada bacak kasılması için spor yapmak iyi gelebilir, bana gelmiştir.
Tomografi ve röntgende bir şey çıkmayabilir doğrudur. Daha farklı testler de var. Bunlarda çıkacak bir sıkıntın olsaydı çıkardı. Yoksa senelerdir boşa kullanılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela ben kızlardan daha üstünüm. Onlar bana teklif etsin abi banane.
Mantıklı neden olmasın :) (teklif konusu) Övünmek gibi olmasın kendimce yakışıklı bir insanda değilim fakat geçmişimde bir çok kızdan teklif aldım. Konuşmasını bildikten sonra ve nabza göre şerbet verirsen her şey oluyor. En imkansız dediğin bile yanında kalıyor :)

Bende çok takmamaya çalışyordum ama dışarıya çıkınca veya okulda çok sık oluyor. Bir de ben kendimi aşırı kasan biriyim. Ne kızlar ile rahat konuşabilirim ne de başkası ile rahat iletişime geçebilirim. Çok kasıyorum nedense.
Özgüven olarak eksilerde bile diplere düşmüş durumdayım. Aklımda kendimi bazı konularda geliştirip bir de öyle denemek var. Eğer halen kasılıyorsa parayı bastırıp sağlam bir yere gitmek lazım. Devlete gittim. Fazla takmadılar.

Tomografi ve röntgende bir şey çıkmayabilir doğrudur. Daha farklı testler de var. Bunlarda çıkacak bir sıkıntın olsaydı çıkardı. Yoksa senelerdir boşa kullanılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklı neden olmasın :) (teklif konusu) Övünmek gibi olmasın kendimce yakışıklı bir insanda değilim fakat geçmişimde bir çok kızdan teklif aldım. Konuşmasını bildikten sonra ve nabza göre şerbet verirsen her şey oluyor. En imkansız dediğin bile yanında kalıyor :)
Darboğaz Olmamalı

Özgüven olarak eksilerde bile diplere düşmüş durumdayım. Aklımda kendimi bazı konularda geliştirip bir de öyle denemek var. Eğer halen kasılıyorsa parayı bastırıp sağlam bir yere gitmek lazım. Devlete gittim. Fazla takmadılar.
Eğer istersen insanlar parayla yardımcı oluyor fakat boş zamanlarımda ben sana bedavadan yardım edebilirim. Bir playboy değilim fakat bence iyiyimdir :)

Kesinlikle öyle. Erkek kendini küçük görmeyecek. Kızlar onu ulaşılamaz görürse her şey tıkır tıkır işler. 😁

Arkadaşlar yaklaşık olarak 2-3 yıldır bu durum oluyor. Tam süresini hatırlamıyorum. Örnek olarak : Akşam yürüyen merdivenden indikten sonraki ilk adımda veya sandalyeden kalktığımda ( bazen ) elim ayağım kasılıyor. Okulda sıradan kalktığımda , koridora çıktığımda falan da oluyor. Dün dışarıya çıktım , yine olmaya başladı. Okul zamanı evde de oluyordu ama şimdi pek sık olmuyor. Okul varken muazzam çok oluyordu artık kafayı yemiştim. Şimdi ise çok fazla olmuyor. Büyük ölçüde azaldı. Sizce nedendir?

Hormon , kan testi falan yaptırdım. Galiba bir şey çıkmamış sadece şekerim net çıkmamış onu da korona bitince yeniden yaptıracağım.

Biliyorum burası hastalık çözme yeri değil ama derdimi paylaşmak istedim. Belli olmaz belki de buradan çözerim :D.
Hocam bende de ayni sey oluyordu fizik tedaviye gittim hastanede bana bir tane krem yazdilar bide sprey ikisini bir sür yatmadan once üzerini de bi bezle ört dedi yaptim oyle spreyle kremi sürünce yakiyordu sürdüğüm bolgeyi ama 1 hafta icinde iyilesti 1 yıldır ayni sorunu yasamadim yardimi olur belki sende git

Hocam bende de ayni sey oluyordu fizik tedaviye gittim hastanede bana bir tane krem yazdilar bide sprey ikisini bir sür yatmadan once üzerini de bi bezle ört dedi yaptim oyle spreyle kremi sürünce yakiyordu sürdüğüm bolgeyi ama 1 hafta icinde iyilesti 1 yıldır ayni sorunu yasamadim yardimi olur belki sende git
Tecrübeni aktardığın için teşekkürederim. Bu salgın etkisini biraz daha kaybedince gideceğim ve bu konuda yazılan her şeyi aktaracağım. Eğer konuya bir şey olmazsa doktora veya psikologa gitmeden burayı yeniden okuyacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,135
Üyeler
190,314
Son üye
ossaka
Geri