2000 TL Monitör Önerisi

g0kay

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar, yeni bir sistem topladım ve monitör konusunda bazıları arasında kararsız kaldım. Linklerini vereceğim, hangisini önerirsiniz?
2.000 TL bütçem var. Sizin önerdikleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.
1. Asus 165Hz
2. Gamepower 144Hz
Kullanım amacı çoğunlukla oyun için ve tasarım için olacak. Böylece 27 Inc ve en az 144 Hz olması önemli. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

tabii ki asus dostum.Sormanız bile saçma.

Kesinlikle Asus. GP markasını pek tavsiye etmem.

Peki sizin önerebileceğiniz başka monitörler var mıdır ?
Attığın asss monitör çok güzel bide 165 hz olması + olarak da pivot özeliğinin olması Muhteşemm.

Merhabalar, yeni bir sistem topladım ve monitör konusunda bazıları arasında kararsız kaldım. Linklerini vereceğim, hangisini önerirsiniz?
1. Asus 165Hz
2. Gamepower 144Hz
Kullanım amacı çoğunlukla oyun için ve tasarım için olacak. Böylece 27 Inc ve en az 144 Hz olması önemli. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.
Net asus

ever dostum özellikleri çok iyi asusun ama gamepowerın görünüşü bi hoş kararsız kaldım
Asus varken gamepower almak çok saçmalık olur gamepower kendi üretmiyor bile logo basıyor çin malı . Asus varken gamepower alınmaz.

1. Asus 165Hz
2. Gamepower 144Hz
Asus çok kaliteli markadır hz degeride diğerine göre iyi Asus tercih edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri