- Reaksiyon skoru
- 53
144hz 1ms ips panel bir monitör arıyorum. curved olmasın. bütçe max 2000tl
144hz 1ms
1500tl civarlarında https://www.hepsiburada.com/asus-vp...or-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ144hz 1ms ips panel bir monitör arıyorum. curved olmasın. bütçe max 2000tl
Asus tuf en iyisi.
![]()
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sadece oyun oynarım dersen benq öneririm. Kavisli istersen viewsonic alabilirsin. Asus tuf fiyat/performans. En üstteki yedek oyuncu![]()
Hocam modelde ışık sızması ve geceleri ghosting olayı oluyor mu ? Memnun musunuz ? Eksi yönleri var mı ? Bende düşünüyorum 24G2U modeliniArkadaşların önerdiği Asus VG249Q veya kendi kullandığım AOC 24G2U'yu tavsiye ederim.
Bende düşünüyoru yakından bakınca pikseller gözüküyormu?Hocam modelde ışık sızması ve geceleri ghosting olayı oluyor mu ? Memnun musunuz ? Eksi yönleri var mı ? Bende düşünüyorum 24G2U modelini
Benim elime yeni ulaştı 1 tane ölü pixel çıktı.Hocam modelde ışık sızması ve geceleri ghosting olayı oluyor mu ? Memnun musunuz ? Eksi yönleri var mı ? Bende düşünüyorum 24G2U modelini
O sorun değil iade ederim değişim isterim.Benim elime yeni ulaştı 1 tane ölü pixel çıktı.
Kalitelimi ? memnunmusun?Benim elime yeni ulaştı 1 tane ölü pixel çıktı.