Eksiğine Değil Başarının Üstüne Git!

Türkiye de risk almak büyük cesaret ister matı saldı yazarlığa daklandı peki ya olmazsa bu müzik resim olayı değil ki resmin kötüdür ama sesin çok iyidir gidipte resimde kendini geliştirmezsin yani

Türkiye de risk almak büyük cesaret ister matı saldı yazarlığa daklandı peki ya olmazsa bu müzik resim olayı değil ki resmin kötüdür ama sesin çok iyidir gidipte resimde kendini geliştirmezsin yani
Knk belki yanlış kişiye soruyorum ama ben neden Türkiye'de doğdum?

TR'de işlemez o iş. Çocuk yüksek puanlı bir siyasal bilgiler fakültesine girmek istiyor, Türkçe-Sosyal'i çok iyi ama Matematik ve Fizik'ten hiç soru yapamıyor. Hedefine ulaşamıyor. Sistem Türkçeyi çok iyi yaptığı için ödüllendiren bir sistem değil, bir daha kullanmayacağı Fizik formüllerini ezberleyemedi diye cezalandıran bir sistem. O yüzden özel dersi mecburen bu branşlardan alacak.

TR'de işlemez o iş. Çocuk yüksek puanlı bir siyasal bilgiler fakültesine girmek istiyor, Türkçe-Sosyal'i çok iyi ama Matematik ve Fizik'ten hiç soru yapamıyor. Hedefine ulaşamıyor. Sistem Türkçe'yi çok iyi yaptığı için ödüllendiren bir sistem değil, bir daha kullanmayacağı Fizik formüllerini ezberleyemedi diye cezalandıran bir sistem. O yüzden özel dersi mecburen bu branşlardan alacak.
Neden göz göre göre burda bir aptallık var? Yani gizli bir eğitim hatası değil. Göz göre göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri