Kilo Aldıran Karışım Önerisi

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Şuanda Fitness ile ilgileniyorum 1.5 yıldır düzensiz 5-6 aydır da düzenli yapıyorum vücudum fit yağ oranım %5 civarı falan fakat kilom az 64 kiloyum yaş 16 boy 1.83 instagramda sıklıkla görüyoruz kilo aldıran karışımlar yapıyorlar ne kadar etkili bilmiyorum ancak önerilenizi bekliyorum.
Örnek: Cici bebe fındık ezmesi fıstık ezmesi yulaf süt muz bu karışım nasıldır 3 ay falan hergün düzenli yapsam etkisini görür müyüm?

Dediğin karışımı ara öğün olarak tüket. Kalori değeri baya yüksek. Gainer da kullanabilirsin.

Şuanda Fitness ile ilgileniyorum 1.5 yıldır düzensiz 5-6 aydır da düzenli yapıyorum vücudum fit yağ oranım %5 civarı falan fakat kilom az 64 kiloyum yaş 16 boy 1.83 instagramda sıklıkla görüyoruz kilo aldıran karışımlar yapıyorlar ne kadar etkili bilmiyorum ancak önerilenizi bekliyorum.
Örnek: Cici bebe fındık ezmesi fıstık ezmesi yulaf süt muz bu karışım nasıldır 3 ay falan hergün düzenli yapsam etkisini görür müyüm?
Hocam ben bulk döneminde daha çok et ve karbonhidrat almıştım 71 den 89 a kadar çıkmıştım

bu videoyu baştan sonra izleyin uygulayın alırsınız

Dediğin karışımı ara öğün olarak tüket. Kalori değeri baya yüksek. Gainer da kullanabilirsin.
Supplement işlerine vesaire girmek istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bulk döneminde daha çok et ve karbonhidrat almıştım 71 den 89 a kadar çıkmıştım
Kaç ay sürdü birde ne tükettiniz 18 kilo gayet güzel almışsınız

Onlari ye demiri bile … neyse

50gr yulafı blenderda çekin
15gr çiğ badem blenderda çekin
2 tane muz blenderdan geçirin
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi (15gr civarı olması lazım)
700ml yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı bal
protein tozu (varsa, yoksa şart değil)

30gr protein (toz dahil değil)
26gr sağlıklı yağ
122gr karbonhidrat
toplam kalori : 850

Vitamin açısındanda dolu bir shaketir

1500 kalorilik versiyonu felanda var ama pahalı olur onuda atabilirim sana kalmış

50gr yulafı blenderda çekin
15gr çiğ badem blenderda çekin
2 tane muz blenderdan geçirin
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi (15gr civarı olması lazım)
700ml yarım yağlı süt
1 tatlı kaşığı bal
protein tozu (varsa, yoksa şart değil)

30gr protein (toz dahil değil)
26gr sağlıklı yağ
122gr karbonhidrat
toplam kalori : 850

Vitamin açısındanda dolu bir shaketir

1500 kalorilik versiyonu felanda var ama pahalı olur onuda atabilirim sana kalmış
Pahalı derken 1500 versiyonluk olanı nasıl bide bu kaç tl tutar yüksek versiyonu ne kadar tutar?

Kardeşim illa detoxa gerek yok kalori takibi yap almak istiyorsan hızına göre 300-500 kalori fazla tüket fazla tüketmek zorluyor dersen yemeklerinin arasına yer fıstığı leblebi gibi şeyler at kalorileri yüksektir ama tok tutar o yüzden son öğününe eklemen yetiyorsa sadece sonuncuya ekle.

Pahalı derken 1500 versiyonluk olanı nasıl bide bu kaç TL tutar yüksek versiyonu ne kadar tutar?
artık yapmıyorum bu shake'i o yüzden maliyetini bilmiyorum açıkçası çoğu evde bulamayacağın 2 şey var sadece badem ve fıstık ezmesi
tek tek paket fiyatlarına bakarsan epey pahalı gelir muhtemelen ama gramaj ve porsiyon fiyatı tahminimce 10-20 lira arasındadır

Supplement işlerine vesaire girmek istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç ay sürdü birde ne tükettiniz 18 kilo gayet güzel almışsınız
Kilo almak vermekten daha zordur 2_3 ay diye hatırlıyorum multivitamin kullandım yanında sürekli tuvalete gitmemeye özen gösterdim bolbol çiş yapabilirsin kardiyodan uzak dur 👍

Geri