Yurt dışı kayıtlı telefon alıcam mantıklı mı

Anıl123

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar yurt dışı kayıtlı telefon almayı düşünüyorum sizce alınır mı 2 yıl sonra kesin olarak yurt dışına çıkıcam şuanlık geçici kayıt yaptırıp kullanabilirmiyim

hayır !

andorid mı

ben aldım 2 kere geçen abime aldık mi 10 pro mu neydi çok memnun aynı model kuzen aldı 2 katı fiyat nerdeyse

Kuzenimde Redmi Note 8 var evde kendisi IMEI atmş kullanıyor sorunsuz. Önermem tehlikeli olabilir ama sorun yaşayanı görmedim ben.

annen baban hacca gidicekse be hattın anenın ve babanın uzerınıyse kesınlıkle almalısın. detaylar acıklamada

annen baban hacca gidicekse be hattın anenın ve babanın uzerınıyse kesınlıkle almalısın. detaylar acıklamada
Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım 2 kere geçen abime aldık mi 10 pro mu neydi çok memnun aynı model kuzen aldı 2 katı fiyat nerdeyse
Anladım ben iphone almayı düşünüyorum

Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz

kanka ne yap biliyormusun sen hacca git bu sene :D ama birde telefoncular bu 6 ay vs uzatabılıyor kullanım surelerınnı vs.

Yanlış söylemeyeyim ama 3+3 ay veya 6+6 süren oluyordu. @cfranko tam olarak nasıldı söyler misin?

Eğer yurt dışına çıkmıyorsan alma, çıkıyorsan al.

Gayet alınabilir... Örnek iPhone alırsın. E sim varsa 4+4 ay simler kapanana kadar kullanırsın. Süre uzatması yaptırıp yılbaşında süreler sıfırlanır yine aynen kısır döngü devam... Bu süreçte cihaz arızalanır süre uzatması biter ise küllüyen zarar 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri