CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Önerilerinizi bekliyorum.
halihazırda kullanıyorum kesinlikle para verilmez 40tl iken almıştım![]()
Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad özelliklerini incele, 69,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata en mantıklısı benceHP Omen 100 öneririm.
halihazırda kullanıyorum kesinlikle para verilmez 40tl iken almıştım
Hocam klavyenin altında durması işinize yaramaz bence Bu hp yi alın rakibi ss qck ve kullananlar genelde hp yi önermişti bende yedek olarak kullanıyorum güzeldir.Büyük olursa daha iyi olur benim için. 70x30 gibi mesela.
Klavyenin altında mousepad olmadığında çok çıplak gözüküyor masa hocamHocam klavyenin altında durması işinize yaramaz bence Bu hp yi alın rakibi ss qck ve kullananlar genelde hp yi önermişti bende yedek olarak kullanıyorum güzeldir.
Siz bilirsiniz. 2 ay sonra yeni mouse pad alırken beni yeni konunuza etiketlersiniz.Klavyenin altında mousepad olmadığında çok çıplak gözüküyor masa hocam![]()
Bir düşüneyim artık.Siz bilirsiniz. 2 ay sonra yeni mouse pad alırken beni yeni konunuza etiketlersiniz.
www.n11.com