- Reaksiyon skoru
- 52
lan oyunda canım kaldı ne zaman kırılır kaç ay oldu hala yok
dalga geçiyo yaKırdıysan ücreti de karşılaman lazım.
Şirket önce kendisine alsın düşünülür hocamKırdıysan ücreti de karşılaman lazım.
Dalga değil, demek istediğim çok istiyosan oyunu satın alıp oynayabilirsin kırılma zamanını kim nereden söyleyecek sana şimdi?dalga geçiyo ya
Şirket önce kendisine alsın düşünülür hocam
Evet öyleyimArtis misin la sen çocuğun durumu yok belli ki satın alamıyor gelmişin burda dalga geçiyon
adamlığın ham maddesisinArtis misin la sen çocuğun durumu yok belli ki satın alamıyor gelmişin burda dalga geçiyon
dalgamı geçiyon la oyunu fiyatından haberin varmı seninŞirket önce kendisine alsın düşünülür hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dalga değil, demek istediğim çok istiyosan oyunu satın alıp oynayabilirsin kırılma zamanını kim nereden söyleyecek sana şimdi?
kessssEvet öyleyim
Evet öyleyim
Evet pahalı. Bu yüzden steam kütüphanemde ilk oyunu var sadece : )dalgamı geçiyon la oyunu fiyatından haberin varmı senin
korsanı olmadığı için sordum abuk sabuk cevaplar verdin ergenmisin nesinEvet pahalı. Bu yüzden steam kütüphanemde ilk oyunu var sadece : )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kimse size korsan oynamanızı yasakladım demedi niye celallendiniz hayırdır?
korsanı olmadığı için sordum abuk sabuk cevaplar verdin ergenmisin nesin
Dalga değil, demek istediğim çok istiyosan oyunu satın alıp oynayabilirsin kırılma zamanını kim nereden söyleyecek sana şimdi?