TPM 2.0 Olmayan Anakart Valorant Açmıyor

Reaksiyon skoru
1
Windows Insider ile TPM 2.0 olmadan windows 11'e geçiş yaptım. Valorantı açtığımda VAN 1067 hatasını alıyorum ve bir uyarı veriyor TPM 2.0 secure boot falan. Çözümlere baktım BIOS üzerinden çözümler var fakat benim BIOS çok eski secure boot'u bırakın UEFI bile yok. Ne yapacağım?

Windows Insider ile TPM 2.0 olmadan windows 11'e geçiş yaptım. Valorantı açtığımda VAN 1067 hatasını alıyorum ve bir uyarı veriyor TPM 2.0 secure boot falan. Çözümlere baktım BIOS üzerinden çözümler var fakat benim BIOS çok eski secure boot'u bırakın UEFI bile yok. Ne yapacağım?
Anakartın yazabilir misin?

ben baya denedim yok bios dan şunu yap onu yap yapamadım olmadı dostum valo oynamayalım bari

Bir yerde görmüştüm TPM desteklemediği halde Windows 11e geçiş yaparsan valorant açılmıyordu çünkü valorant oyun güvenliği için tpmi zorunlu kılmış w11 de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri