Çözüldü✓ ram alacağım ne alayım

kerowest

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabalar bilgisayarımda 4gb 1600mhz hızında 2 adet ram var ama fotoğrafta da görüldüğü gibi 6 gb kullanılıyor bunu nasıl arttırabilirim birde 8gb ram daha alsam 16 yapsam bilgisayarımı hızlandırabilir miyim ve hangi rami alayım ddr3

Ekler

• resim_2022-07-20_225836151.png
    resim_2022-07-20_225836151.png
    35.1 KB · Hit: 44
8 gb ram alıp ekleyemessin çünki senin 2 slotunda dolu

merhabalar bilgisayarımda 4gb 1600mhz hızında 2 adet ram var ama fotoğrafta da görüldüğü gibi 6 gb kullanılıyor bunu nasıl arttırabilirim birde 8gb ram daha alsam 16 yapsam bilgisayarımı hızlandırabilir miyim ve hangi rami alayım ddr3
2 slotunda dolu kanka ne yazıkki eğer yükseltmek istersen 1 veya 2 sini çıkarıp yenilemen lazım 1 tanesini çıkarıp başka takıp diğerini eski şekilde bırakmanı önermem alırsan 2 tane aynı ramden al

8 gb ram alıp ekleyemessin çünki senin 2 slotunda dolu
ama kasanın içinde daha fazla slot vardı yada ben yanlış hatırlıyorum eğer 2 slotum doluysa da 2 tane 8 gblik ram alsam 1600mhzlik performansta iyi bir artış olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 slotunda dolu kanka ne yazıkki eğer yükseltmek istersen 1 veya 2 sini çıkarıp yenilemen lazım 1 tanesini çıkarıp başka takıp diğerini eski şekilde bırakmanı önermem alırsan 2 tane aynı ramden al
peki 2 yeni ram alsam hangi ramleri önerirsin

ama kasanın içinde daha fazla slot vardı yada ben yanlış hatırlıyorum eğer 2 slotum doluysa da 2 tane 8 gblik ram alsam 1600mhzlik performansta iyi bir artış olur mu

ram konusu hakkında pek bir bilgim ya valla ama itopyada çoğu hazır sistemde kullanılan 3200 mzh lik bir ram vardı tam ismini hatırlamıyorum o olabilirdi

Ağır oyunlarda 5fps civarı fark eder csgo da 20fps gibi farklar çıkar

ram konusu hakkında pek bir bilgim ya valla ama itopyada çoğu hazır sistemde kullanılan 3200 mzh lik bir ram vardı tam ismini hatırlamıyorum o olabilirdi
3200mhz lik ramler drr4 anakart istiyor. Adamın kullandığı drr3

Hızlanırda 5-10 fps için 500tl vermek saçma onun yerine drr4 sisteme para biriktir daha iyi
peki yeni anakart işlemci ve yeni ramlar toplam kaç k tutar birde ekran kartım gtx660 onla ilgili bir problem olmaz değil mi ddr4e geçerken

peki yeni anakart işlemci ve yeni ramlar toplam kaç k tutar birde ekran kartım gtx660 onla ilgili bir problem olmaz değil mi ddr4e geçerken
Problem sıkıntı olmaz. İşlemci anakart ram için bütçeni söyle bide senin psu kaç w

şimdi ram almak aa şu iyiymiş bunu alayım olmuyor. anakartın ne, kaç mhz destekliyor, en son desteklediği ramlari alsam buna değermi, ddr4 desteklermi vs. anakartını iyi bilip araştırman lazım. yaz buraya anakartın marka modelini

Geri