1 saat 10 ile 20 dk arasında değişiyorBu netleri ne kadar sürede çıkarıyorsun? O önemli.
Normalde 135 dk'lik sınavda matematiğe ayırdığın süre 1 saat dolaylarında olmalıdır. Süre de tut. Asıl önemli olan iyi bir sürede yapmak. Netlerin çok iyi.1 saat 10 ile 20 dk arasında değişiyor
teşekkürlerNormalde 135 dk'lik sınavda matematiğe ayırdığın süre 1 saat dolaylarında olmalıdır. Süre de tut. Asıl önemli olan iyi bir sürede yapmak. Netlerin çok iyi.
Sınav 165 dk olursa yine eğer, o zaman çözdüğün süre normal.
Diğer derslerden netlerin nasıl?teşekkürler
türkçe 30 sosyal 13 14 fen ise 8 ve ya 9 fen kısmına daha yeni girdiğim için böyle netlerimDiğer derslerden netlerin nasıl?
Netlerin çok iyi, 11. sınıf konularını hallettin mi peki. İşin önemli kısmı 11-12 asıl.türkçe 30 sosyal 13 14 fen ise 8 ve ya 9 fen kısmına daha yeni girdiğim için böyle netlerim
matematiğin 11 kısmı için sadece bir konum var kimyanın çoğunu biliyorum fizik ve biyoloji için calışma yapmaya en kısa zamanda başlıyıcamNetlerin çok iyi, 11. sınıf konularını hallettin mi peki. İşin önemli kısmı 11-12 asıl.
Çok iyisin.matematiğin 11 kısmı için sadece bir konum var kimyanın çoğunu biliyorum fizik ve biyoloji için calışma yapmaya en kısa zamanda başlıyıcam
Bence netleri iyi sonuçta 165dk bu seneye özel değildiNormalde 135 dk'lik sınavda matematiğe ayırdığın süre 1 saat dolaylarında olmalıdır. Süre de tut. Asıl önemli olan iyi bir sürede yapmak. Netlerin çok iyi.
Sınav 165 dk olursa yine eğer, o zaman çözdüğün süre normal.
matematiğin 11 kısmı için sadece bir konum var kimyanın çoğunu biliyorum fizik ve biyoloji için calışma yapmaya en kısa zamanda başlıyıca
ilk 36000 eczacılık istiyorumÇok iyisin.
YKS'de seni ilk 5 binde görüyorum. Hedefin ne?
Hangi ünide istiyorsun böyle devam edersen ve bu sene bir sorun çıkmazsa yaparsın gibi duruyorilk 36000 eczacılık istiyorum