dostum cidden araştırdığını sanmıyorum ilk cıkanı atmışsınız 10 - 11 k ya bile 55" televizyonlar var 15 k ya bu attığının çok daha iyi bir modelini alabilir![]()
LG OLED48A16 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV - Fiyatı, Yorumları
LG OLED48A16 48" 122 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadaşlar bu fiyat bandında TV önerileri alabilir miyim?
boyut olarak bir tercihiniz varmıArkadaşlar bu fiyat bandında TV önerileri alabilir miyim?
Hocam bu cihaz oleddostum cidden araştırdığını sanmıyorum ilk cıkanı atmışsınız 10 - 11 k ya bile 55" televizyonlar var 15 k ya bu attığının çok daha iyi bir modelini alabilir
15 k ya 48" oled alana kadar 13 k ya 55" led alınır cok bir fark yokHocam bu cihaz oled
Hocam oled ile ledin farkı var ama eğer arkadaş büyük istiyorsa tabi alınabilir. Boyut sormadığı için ben önerdim.15 k ya 48" oled alana kadar 13 k ya 55" led alınır cok bir fark yok
Yani TV öneremem fakat bir kaç şey söyleyebilirimArkadaşlar bu fiyat bandında TV önerileri alabilir miyim?