Sakurajima Mai
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 644
Tasarımını çok beğendim fiyatıda uygunmuş parası olan alsın
Tasarım olarak gerçekten hoş ama 6800XT ezici diyebiliceğimiz bir üstünlüğe sahip. O kadar performanstan vazgeçmek, bilemedim.Hocam sadece görüntüsü için performanstan feraget edip üstüne para basacak ben dahil bir sürü insan tanıyorum. Yani bu varken de alınır.![]()
Ağlayan biz olmayalım sonra Vatan durup durmadık yerde bu fiyata satmaz fiyatların düşeceğini hissetmiş olmalıvatan 1 gün sonra ağlamaya başlar
müşteriye bir şey yapamaz geçenki gibi olmaz umarımAğlayan biz olmayalım sonra![]()
ben de aldım hocam fiyat gayet makul bence 12gb 3080e göre limited edition bir deArkadaşlar aldım ama hata mı yaptım ki bu fiyata iyi mi ayrıca benim aldığım PSU 750 watt buna yeter mi?
Hocam bence muazzam bir fiyat.Arkadaşlar aldım ama hata mı yaptım ki bu fiyata iyi mi ayrıca benim aldığım PSU 750 watt buna yeter mi?
750 watt PSU olur mu buna?Hocam bence muazzam bir fiyat.
hayırlı olsun750 psu yeter bende kaptım bir tane
Eski fiyatları 29-30 K yazıyor vallaBu seri sorunlu falan değildir umarım neden bu kadar ucuza satıldı ki? Bu seri hakkında detaylı bilgisi olan var mı?
Valla ben sipariş onaylanana kadar hayallere dalmayacağım bu kartı almamış gibi hareket edeceğimEski fiyatları 29-30 K yazıyor valla![]()