Bilgisayarım RDR 1 Oynatır Mı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarın masaüstü sistem mi? Sistemse anakartın fotoğrafını atar mısın?

Bu resimleri kullanarak yeni konu aç ben yardımcı olamasam bile diğerleri yardımcı olabilir. Konuyu Yükselt basarsan ana sayfaya düşer

e diğerleri yardımcı ola
Bilgisayarın masaüstü sistem mi? Sistemse anakartın fotoğrafını atar mısın?

Bu resimleri kullanarak yeni konu aç ben yardımcı olamasam bile diğerleri yardımcı olabilir. Konuyu Yükselt basarsan ana sayfaya düşer
masaüstü de anakartın fotosunu nasıl atayım

Dostum şu anda açamam ki o kadar bilgili değilim sana özelliklerini söylesem olur mu?
Kaç ram slotu olduğunu öğrenmemiz lazım CPU-Z ile diğer bölümleri de atar mısın bir bölümde slot 1 slot 2 diye yazmalı önemli olan o kısım orada tüm slot yazanları atmalısın

Kaç ram slotu olduğunu öğrenmemiz lazım CPU-Z ile diğer bölümleri de atar mısın bir bölümde slot 1 slot 2 diye yazmalı önemli olan o kısım orada tüm slot yazanları atmalısın
Ben baktım knk iki slot var sana fotosunu atayım

intel core i5 2400 cpu 3.1 ghz amd readon hd 5500 4gb ram rdr 1 oynatır mı?
Oynatmaz
PC'de oyun yok neyini oynatacak acaba?
Emulator diyeceklere ise onların optimizasyonu sorunlu sonuçta konsol değil bu emulator

Büyük ihtimal anakartın 2 ram slotu var ama sistemin içini açıp baksak daha garantiye alırız. Eğer bilmiyorsan yakın zamanda bildiğin birine götür içine baksın.

Sadece slot 2 sekmesinde mi bu kadar dolu diğer sekmeler boş mu?
Bu 2 resmi kullanarak şöyle bir konu aç:
Bu sisteme bu ram alınırsa sıkıntısız çalışır mı diye

Bir de Win11 mi kullanıyorsun ona benzettim

Büyük ihtimal anakartın 2 ram slotu var ama sistemin içini açıp baksak daha garantiye alırız. Eğer bilmiyorsan yakın zamanda bildiğin birine götür içine baksın.

Bir arkadaşın 2. El rami var şu şekilde bu olur mu Kingston 4gb DDR 3 1600 mhz pc 3 12800 4.7

Bir de Win11 mi kullanıyorsun ona benzettim
Ayn win 11

Bir arkadaşın 2. El rami var şu şekilde bu olur mu Kingston 4gb DDR 3 1600 mhz pc 3 12800 4.7

Ayn win 11
pc 3 yazarken pcie 3 mü demek istedin. Bir de o sistem Win11'i desteklemiyor nasıl çalışıyor sıkıntısı oluyor mu benimki de desteklemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,791
Üyeler
174,784
Son üye
Edvardox
Geri