CHADE GİGAD
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
Yopmail herkesin erişebileceği mailler kendi sitesi de var yazan mail adını girersen o maile girebilirsinArkadaşlar merhaba sonunda böyle bir yazı yazab mail var bu ne oluyor hangi ülke veya uzanti
Hoca gamesatisdan bı hesap sattım ilk sahibi ben değilim bunu belirterek hesabı sattım hesabı ala kişi de yopmail olarak üzerine aldı bana bi sıkıntı çıkar miYopmail herkesin erişebileceği mailler kendi sitesi de var yazan mail adını girersen o maile girebilirsin
Genelde tek seferlik doğrulamalar için kullanılır
Yopmail hesaplara ismini bilen herkes girebilir Yopmail üzerinden hesap açmak hata zatenHoca gamesatisdan bı hesap sattım ilk sahibi ben değilim bunu belirterek hesabı sattım hesabı ala kişi de yopmail olarak üzerine aldı bana bi sıkıntı çıkar m
hesabı alan kişi de sanırım birden fazla kişiye satmayı düşünüyor dediğinize bakılırsa.Yopmail hesaplara ismini bilen herkes girebilir Yopmail üzerinden hesap açmak hata zaten
Bana sorun olurmu hocam ilk sahibi değilim ucretimi aldım ve satarken maile devrettimhesabı alan kişi de sanırım birden fazla kişiye satmayı düşünüyor dediğinize bakılırsa.
sanmamBana sorun olurmu hocam ilk sahibi değilim ucretimi aldım ve satarken maile devrettim