Sizi İçene Çeken Oyunlar Neler?

ZlpFilee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.
CD almaya başladıktan bir süre sonra da Darksiders oyunu ile tanıştım.

O zamanları çok özlüyorum.
Benim için CoD MW4, Medal of Honor, NFS 2:SE ve Darksiders dönüm noktalarımdı.

Sizi içine çeken ve unutamadığınız oyunlar hangisi?

İlk bilgisayarım 2010 senesinde geldi evimize ve oyunlara atılma maceramı hiç unutamıyorum.
O zamanlar Casper marka bilgisayar almıştık ve bilgisayarı kuran kişi yanında oyun CD leri ile gelmişti.
Hangi oyunu istediğimi sorunca da silahlı oyun diye CoD Modern Warfare 4 oyununu istemiştim.
O zamanlar yaşadığım mutluluk tarif edilmez bir şeydi. Başka oyunum yok diye aynı oyunu bir çok kez bitirmiştim.
Daha sonra CD dükkanına gidip 1.5 TL'ye Medal of Honor oyununu satın almıştım ve bir süre bu 2 oyun ile idare etmiştim.
Ayrıca bilgisayar gelmeden 3-4 sene önce de internet kafe de abim ile NFS 2: SE oynuyorduk bölünmüş ekran olarak.

Assassins Creed serileri.

Özellikle aralarından en uzunu,yenisi ve iskandinav mitolojisine ilgim olduğu için Valhalla baya sarmıştı.

Özellikle aralarından en uzunu,yenisi ve iskandinav mitolojisine ilgim olduğu için Valhalla baya sarmıştı.
Mitolojilere ilgim var benim de ama Ac serisine hiç ısınamadım. Tek oynadığım Ac oyunu İstanbul'da geçen oyundu.

Mitolojilere ilgim var benim de ama Ac serisine hiç ısınamadım. Tek oynadığım Ac oyunu İstanbul'da geçen oyundu.
Dostum Revelations'u diyorsun açıkcası benim görüşümde AC listesinin sonlarında yer alabilecek oyundur kendisi.

AC2,BlackFlag,Origins,Odyssey,Valhalla

Bunlardan biri seni kesinlikle sürükler. Fakat hepsi seri halinde diyebiliriz yani Valhalla'da yani son oyunda bile Desmond'la ilgili satırlar oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AC: Valhalla'yı sonsuza kadar oynayabilirim.
Şu DLC'leri oynayamadım ya ona yanıyorum ya Pinti Panda'dan izleyerek bitirdim DLC'leride.

valorant pc oyunu olarak moobil olarakda brawl stars

NFS Most Wanted 2005
CS 1.6
GTA Türk City
GTA San Andreas
GTA 5
Terminator War of the Machines

kingdom come deliverance
gta4

Dostum Revelations'u diyorsun açıkcası benim görüşümde AC listesinin sonlarında yer alabilecek oyundur kendisi.

AC2,BlackFlag,Origins,Odyssey,Valhalla

Bunlardan biri seni kesinlikle sürükler. Fakat hepsi seri halinde diyebiliriz yani Valhalla'da yani son oyunda bile Desmond'la ilgili satırlar oluyor.
Peki günümüzde kontrolleri eskimemiş olarak hangi serisinden başlamamı tavsiye edersin? Ayrıca bir oyun diğeri ile bağlantılı mı?

Crysis

Peki günümüzde kontrolleri eskimemiş olarak hangi serisinden başlamamı tavsiye edersin? Ayrıca bir oyun diğeri ile bağlantılı mı?
Üstte sıra ile yazdım onları oynayabilirsin. Bağlantılı değil fakat nadir göndermeler oluyor oyunun hikayesine pek etki etmiyor. Etse bile güncel oynadığın oyun eskiye dair bilgi veriyor.

Minecraft. Oynadığım ilk oyun ve hala da arada bir giriyorum. Bıraktım diyenler içinde Notch'un şöyle bir sözü var:
"Minecraft bırakılmaz, ara verilir."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,761
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri