125CC Manuel Motor Almak İstiyorum

Cb125r , ktm duke 125 , ktm rc125 bu motorlarla ne kadar hıza ulaşabilirim max ve en performanslısı hangisi olur malûm ekonomide yüksek paralar vermek zorundayız onun için kaliteli almak istiyorum birde koruma demiri vs alırım muhtemel o konu da bi sıkıntı olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

125 lik arıyorum ya ehliyet alıcam

İnşallah herkese nasip olur hayalindeki

Bunun kaç modelini almalıyım sence knk
2018 ve üstü yeterli olur

Peki yamaha yzf r125 nasıl?
Bu modeldede 2018 ve üzerini tercihetmen lazım düşük. Modellerde abs yok tasarım olarak hoş yamahayida severim ama sahsendusuk km li donanım olarak daha dolu karizmasida bunda çok az olmayan 125 duke i tercih ederdim ama senin kararındir buna karışmam

Peki yamaha yzf r125 nasıl?
Ama sende ağır Bi yzh r1 veya r6 sevdası gördüm bu yolda devam dostum

Bence cb125r

Burada belirtilen tüm motorlara baktım hepside gayiş gibi motorlar hepside sevdiğim motorlar ama ktm donanımsal olarak hepsini solluyor

Cevaplarınız için teşekkür ederim değerlendireceğim hepsini umarım sizde istediğiniz alete kavuşursunuz

Burada belirtilen tüm motorlara baktım hepside gayiş gibi motorlar hepside sevdiğim motorlar ama ktm donanımsal olarak hepsini solluyor
Knk ben baya düşündüm ama fiyatları çok yüksek cbr 125 r ın fiyatları diğerlerine göre daha düşük o yüzden biraz ona yöneldim gibi en düşük kaç model almalıyım sence cbr alırsam

Babam net bütçe söylemedi o yüzden oynuyor ama 50k 70k civarları
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...siklet-honda-2018-cb125r-abs-1034097845/detay bu ikisine bakabilirsin

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...siklet-honda-2018-cb125r-abs-1034097845/detay bu ikisine bakabilirsin

Hocam sence 125 lik motora bu kadar para verilir mi peki çoğu kişi verilmez vs diyor ama bilmiyorum motor almışken sıkıntı yaşamayacağım sağlam bişi almak istiyorum arkadaşlarımın motorlarında çok sıkıntılar oldu çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri