Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,132
Eline sağlık indirimci kral 
2 kapak çıkıyor biri mesh biri resimdeki gibi.Bunların içinden iki tane kapak çıkmıyor muydu?
Biri mesh diğeri resimdeki gibi, benim aklımda öyle kalmış.
E o zaman fiyat bedava.2 kapak çıkıyor biri mesh biri resimdeki gibi.
H500 önerir misin dezavantajı nedir acabaBir tane alıp takabilirsin dostum.
İçinden mesh kapak çıkıyorsa mükemmel. Çıkmıyorsa önündeki cam panel dezavantajı olur.H500 önerir misin dezavantajı nedir acaba
Zaten fiyatlar uçtu gitti. İndirimi yakalamışken kaçırma derim.Phanteks p400a Bayadır takip ediyorum. Beyaz olan modeli almayı düşünüyorum nasıldır ?
Fiyat çıkabilirsen P400a olabilirdi. Ama Maxima v12 de iyi bir kasa.Dark Maxima v12 aldım bugün 1083 TL'ye. Onun yerine bunlardan birini alsan daha iyi olurdu dediğiniz bir kasa var mı arkadaşlar?
İlk önerim bütçeni belirtip konu açman olur dostumİbrahim kardeşim 3700 bütçem var ekran kartı aliyimmi önerin nedir yardımcı olurmusun![]()
@Aedcre bu arkadaşımız söyledi onu bilgisi varsa yardımcı olur.H500 içinde mesh panel kesin var ise alıcam zaman kaybetmeden nasıl emin olurum acaba
Bir önceki indirimde p600s beyaz kasa aldım. Tavsiye ederim bu fiyatlara gerçekten kaliteli bir kasa.Kasa almayı düşünüyordum hangisini önerirsiniz en çok arkadaşlar ?
Konu açtım kanka kimse bakmadı bütçem 3700İlk önerim bütçeni belirtip konu açman olur dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Aedcre bu arkadaşımız söyledi onu bilgisi varsa yardımcı olur.