Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,225
%13 olan yağ oranımı %9 a kadar düşürdüm fakat halen karındaki yağlar gitmedi. Her antremandan sonra karın çalışıyorum. Daha ne yapabilirim?
Ağırsağlam hesabına göre benim yağ oran 3Oranlar yanlış. %13 yağ oranında normalde baklavalar sayılır. Karın çalışmak ile karındaki yağların gitmesi arasında bir bağlantı yok ki. Olayın belki %90'ı diyet zaten.![]()
Spora ilk başladığımda (1.5 ay-2 ay önce) salondaki ölçüm cihazında 13 gösteriyordu, bugün 9 gösterdi.Oranlar yanlış. %13 yağ oranında normalde baklavalar sayılır. Karın çalışmak ile karındaki yağların gitmesi arasında bir bağlantı yok ki. Olayın belki %90'ı diyet zaten.![]()
Ağırsağlam hesabına göre benim yağ oran 3
Ama baklavalar yok nası oluyo bu ne yanlış
yağlı yiyecekler tüketme ve her sabah aç karnına mekik yada lateral raise yap ekstra spora gidiyorsan kardiyo yapabilirsin yada bisiklet sürebilirsin%13 olan yağ oranımı %9 a kadar düşürdüm fakat halen karındaki yağlar gitmedi. Her antremandan sonra karın çalışıyorum. Daha ne yapabilirim?
Farklı bir site denedim. O da 3.41 dediAğırsağlam bu konunun experi değildir hocam. Demekki onların hesabı da yanlış.![]()
Bende yağ oranı yüzde 10 filan olabilir ölçmedim ama karın kaslarım var çıktı belirgin şekilde ama ben her akşam aralıksız çalışıyorum ara vermeden haftasonu mola veriyorumAğırsağlam hesabına göre benim yağ oran 3
Ama baklavalar yok nası oluyo bu ne yanlış
Bu yağ oranında kas yoksa ölim benBende yağ oranı yüzde 10 filan olabilir ölçmedim ama karın kaslarım var çıktı belirgin şekilde ama ben her akşam aralıksız çalışıyorum ara vermeden haftasonu mola veriyorum
Hocam kilo almaya çalışıyorum. Kardiyo yapmalı mıyım?yağlı yiyecekler tüketme ve her sabah aç karnına mekik yada lateral raise yap ekstra spora gidiyorsan kardiyo yapabilirsin yada bisiklet sürebilirsin
Çalışırken yandığını hissediyormusunBu yağ oranında kas yoksa ölim ben