krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
arkadaşlar internet hızım yazdığı gibi 10 mb bu internetle düşükte olsa 30 fps fln da olsa geforce now kullanabilirmiyim
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar internet hızım yazdığı gibi 10 mb bu internetle düşükte olsa 30 fps fln da olsa geforce now kullanabilirmiyim
öylesine bir umutBence zor be![]()
Niye bizim internetimiz kötü ki benimki de seninkinden farksız.öylesine bir umut![]()
efendim demek istediğinizi anlamadım ?Niye bizim internetimiz kötü ki benimki de seninkinden farksız.
Yani neden Turkiyede çoğu yerde internet kötü anlamında.efendim demek istediğinizi anlamadım ?
Şükret benimkinin en hızlı hali 2.5 mbps.Alıntıyı görüntüle
Sen de PC var internet yok sınıfındansın.Yani neden Turkiyede çoğu yerde internet kötü anlamında.
internet kötü olmasada iyide bilgisayar olmadıktan sonra çok fazla işe yaramıyor yani tam performans alamıyorumŞükret benimkinin en hızlı hali 2.5 mbps.
benim bilgisayar e5700 gt 710 4gb raminternet kötü olmasada iyide bilgisayar olmadıktan sonra çok fazla işe yaramıyor yani tam performans alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizim internet türk telekom max 14 mb alabiliyormuşuz oda yetmiyor mart 2021 de tahattüd bitiyor türknete geçmeyi planlıyorum