Just Player
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
fotoyu işaretledim hocam ondan sildim tekrar yükledimBiz de bir bakaydık![]()
hocam dosyayı taratın. muhtemelen logitech-razer gibi yazılım kullanıyorsanız onun makro dosyasıdırArkadaşlar PC yi dün kapattım bir sorun yoktu bugün açtığımda C klasöründe 3 4 adet dosya gördüm sondaki 4 dosya nedir acaba silmelimiyim
malwarebeyts ile taratıyorum şimdi hocam ilk attığınız linkteki olayı anlamadım umarım yapabilirim videosu vs varmı![]()
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karÅılaÅtıÄınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin iÅini yapmasınıwww.technopat.net
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilmediğin dosyaları silme . Onun yerine şu programları indirip bilgisayarını tarat.
![]()
Bitdefender Free Antivirus Software
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!www.bitdefender.com
![]()
Free Antivirus 2026 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yukarıda attığım windows 10 onarma aracını da adım adım takip ederek uygula.
hocam komple format atsam düzelirmi yoksa formata gerek yokmuOkuyarak yapabileceğine inanıyorum. Her şey adım adım yazıyor.