Msi rx 6600 mech 2x hakkında bilgi

Mbgider

80+
Reaksiyon skoru
83
Bütçe
61000
Herkese iyi akşamlar. Asus dual rx 6600 almayı düşünüyordum fakat stokta kalmadı ve o kadar bütçem yok çıkamıyorum. Msi rx 6600 mech 2x almayı düşünüyorum fakat herkesin bi yorumu var. Biriler diyor almayın birileri diyor güzel.
Arkadaşlar düzgünce olumsuz yönler varsa söyler misiniz bu kartın kullanan varsa olumsuz yönleri vs. Yani msi modelinin düşük modelidir vs yazıyolar. 6000 serisinin en düşük modeli diyen var en dandik diyeni var. Bilgisi olan yazsın lütfen

Alınır bence bunu soğutması iyi diye biliyorum

Herkese iyi akşamlar. Asus dual rx 6600 almayı düşünüyordum fakat stokta kalmadı ve o kadar bütçem yok çıkamıyorum. Msi rx 6600 mech 2x almayı düşünüyorum fakat herkesin bi yorumu var. Biriler diyor almayın birileri diyor güzel.
Arkadaşlar düzgünce olumsuz yönler varsa söyler misiniz bu kartın kullanan varsa olumsuz yönleri vs. Yani msi modelinin düşük modelidir vs yazıyolar. 6000 serisinin en düşük modeli diyen var en dandik diyeni var. Bilgisi olan yazsın lütfen
msi merch modelinin soğutması ve kendisi iyi dostum alabilirsin

ben 2 gün önce aldım aktif olarak kullanıyorum 50-60 dereceyi geçtiğini görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 2 gün önce aldım aktif olarak kullanıyorum 50-60 dereceyi geçtiğini görmedim.
ama çoğu oyunda beklediğim performansı alamadım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama çoğu oyunda beklediğim performansı alamadım
İşlemcini ve oynadığın oyunları, fpsleri söyleyebilir misin

İşlemcini ve oynadığın oyunları, fpsleri söyleyebilir misin
ryzen 5 3600 ile kullanıyorum, gtada ultrada olmasada çoğu ayar yüksekteyken 80-130 arası alıyorum, r6'da yüksek ayarlarda 120-170 arası alıyorum, ama nedense warzone,watch dogs2 gibi oyunlarda fps drop yiyorum ve biraz düşük geldi fps

Geri