Ülke hakkında konuşalım acıkta

Alemdaar

80+
Reaksiyon skoru
148
hocam nere gidiyoruz nere
kime güvenecez

Asimile olmaya gidiyoruz.

Mevcut hükümeti eleştirecek olursam ekonomiden, sağlıktan, eğitim sisteminden inanın bahsetmem. Ben bunları geçtim artık. Bunlar her zaman Türkiye'nin sorunuydu. Lakin mülteci sorunu hiçbir zaman bu denli sorun olmamıştı. Ne olduğu belirsiz insanları kafamıza kaktılar, savaştan kaçan insanlara şehit kanıyla ıslanmış bu toprakların vatandaşlığını verdiler. Benim ağrıma giden bu. Müslümanlık adı altında dini kullanarak Arap milliyetçiliği yapmaları da cabası.

Son düzenleme:
Birçoğumuz tam bir fikri yok ki

2023 de göreceğiz bakalım kiminle devam edeceğiz.
Zafer partisi Muharrem ince vs. %10 civarı oy böldü ise AKP ile bölmedi ise Cehape ile devam ediyoruz, zira HDP o kadar oy alıyor değil mi Sir @Besim Tibuk

Öncelikle mülteciler yollanmalı sonra da ekonomi düzeltilmeli tabi buradan itibaren düzelmesi en az 10 yılı bulur galiba
onu geçtim mülteciler gitmedende örneğin ben üniversiteye sınavla gideceğime onlar girsin sınavla beni al sınavsız

Ülkenin durumu vahim
Gençler ülkeden bir an önce gitmeye bakıyo
Mülteci sorunu zaten büyük sıkıntı
Dolar desen 17-18
Her geçen gün fiyatlar artıyor
Seçim zamanı kime atacagın belli değil(benim fikrim)
☹️

2023 de göreceğiz bakalım kiminle devam edeceğiz.
Zafer partisi Muharrem ince vs. %10 civarı oy böldü ise AKP ile bölmedi ise Cehape ile devam ediyoruz, zira HDP o kadar oy alıyor değil mi Sir @Besim Tibuk
kafamı koparsalar 6 oka vermem kanka

IMG_20220802_224613.jpg

Gerekirse onların ülkesini biz adam edelim onlar gitsin kendi ülkerelerinde yaşasınlar. Sonra cebimizi para gördürecek birinin başa geçmesi lazım.

Geri