Batmışken daha da mı batalım?7 Türk ülkesi var iken neden birlik olmuyor neden tek bir para birimine geçemiyoruz neden
asyadaki Türk devletleri malum rus yanlısı yanlısı degil bizzat ruslar biz de belli arap uşagı yolunda gidiyoruz turan birazcık zor gibi ama hayırlısı7 Türk ülkesi var iken neden birlik olmuyor neden tek bir para birimine geçemiyoruz neden
Rusya var, Çin var, Amerika var engel olurlar.7 Türk ülkesi var iken neden birlik olmuyor neden tek bir para birimine geçemiyoruz neden
Enver Paşa'yı üzdün man...Turancılık hayalcilikten başka bir şey değildir.
Hayalperest insan.Enver Paşa'yı üzdün man...
bu seferde beni üzdün...Hayalperest insan.
Diğer konuda belirttim nedenleriyle birlikte o dönemler geçti hocam toprakla olmuyor artık işler7 Türk ülkesi var iken neden birlik olmuyor neden tek bir para birimine geçemiyoruz neden
Aga napıyım sevin diye havada üç takla mı atayım, tamam iyi güzelde hayal yani olmaz öyle bir şey.bu seferde beni üzdün...
İmkansıza pek inanmıyorum hocam Benim bizim kanımız karadan gemi yürüttü papaya diz çöktürdü benim kanım 40 kişi ile saray bastı ki benim kanım kan dökmeden savaş kazandı sabaha kadar yazılabilir tarih tekerrür ederAga napıyım sevin diye havada üç takla mı atayım, tamam iyi güzelde hayal yani olmaz öyle bir şey.
sene 2022 be abi7 Türk ülkesi var iken neden birlik olmuyor neden tek bir para birimine geçemiyoruz neden