davut53
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
niye ilahiyatta kendini geliştiremez miKendini geliştirebileceği meslekler varken neden ilahiyat mantıklı bir açıklaman var mı?
niye ilahiyatta kendini geliştiremez miKendini geliştirebileceği meslekler varken neden ilahiyat mantıklı bir açıklaman var mı?
Devlet memurluğu, ilahiyat.Bilgi aldınız mı? Bugün tercihlerde son günde o yüzden acele ediyorum
Seçimi kazanırsa sorun yok ama kazanamazsa 2 olasılık varİlahiyat geç sonra akp gençlik kollarına kayıt ol bir de seçimi kazanırsa hayatın kurtulur![]()
Devamını getirirsem silivriye giderimSeçimi kazanırsa sorun yok ama kazanamazsa 2 olasılık var
Okuman gereken bölüm işletmedir. Heryerde her şekilde çalışırsın. Bir tık kendini geliştirmene bakar.Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattım ama tercihlerde son saatler benimde kafam karıştı sizce ilahiyat mı okumalıyım yoksa maliye gibi iibf bölümlerinden birine mi gitmeliyim? E kpss ye girme durumum var o yüzden memurluk için acaba o daha mı iyi olur? @Harley Quinn❖
okunur ama yönetim değişme ihtimalinde önü kesilebilir o yüzden maliye falan düşünArkadaşlar merhaba konuyu hortlattım ama tercihlerde son saatler benimde kafam karıştı sizce ilahiyat mı okumalıyım yoksa maliye gibi iibf bölümlerinden birine mi gitmeliyim? E kpss ye girme durumum var o yüzden memurluk için acaba o daha mı iyi olur? @Harley Quinn❖
Geliştiremez.niye ilahiyatta kendini geliştiremez mi