RX 6600 Asus B450m Dragon

Şu an bilgisayarı açtım ve beni bios a yönlendirdi
Post automatically merged:

Rx 580 format yeni atıldı
Kartta sorunlu olabilir ben amazondan aldım rx 6600 oyuna girdiğimde yada kartı yüke soktuğumda siyah ekran veriyordu pc çalışıyor ama siyah ekran devam ediyordu pcyi kasanin düğmesinden kapatıp açınca bios ekraninda takılı kalıyordu bios pilini söküp bir kac dakika sonra takinca pc açılıyor ama yüklediğim driverlar silinmiş vs oluyordu direkt değişim talebi açtım.
Senin yapman gereken kasayı kapatıp anakarttaki bios pilini çıkarıp 3 dk sonra falan takman bios ekranını geçmesi gerekir geçmiyor takılı kalıyorsa iade veya değişim yap.

Kartta sorunlu olabilir ben amazondan aldım rx 6600 oyuna girdiğimde yada kartı yüke soktuğumda siyah ekran veriyordu pc çalışıyor ama siyah ekran devam ediyordu pcyi kasanin düğmesinden kapatıp açınca bios ekraninda takılı kalıyordu bios pilini söküp bir kac dakika sonra takinca pc açılıyor ama yüklediğim driverlar silinmiş vs oluyordu direkt değişim talebi açtım.
Senin yapman gereken kasayı kapatıp anakarttaki bios pilini çıkarıp 3 dk sonra falan takman bios ekranını geçmesi gerekir geçmiyor takılı kalıyorsa iade veya değişim yap.
Şu an bilgisayar açıldı fakat eski ekran kartımdaki sorun devam ediyor kod 43 hatası sanırım yeni anakart almam gerekecek

Güncel olduğunu düşünüyorum fakat bakacağım
Post automatically merged:

Güncel değilmiş bunun nasıl güncellendiğini bile unuttum 3 ay oluyor bilgisayar açmayalı
Open bios.cap fail
Read file fail diye bir hata verdi

Anakart bios güncellemesi için anakart marka modeline göre sitesinden bios kısmından indirip flash belleğe atacaksınız. Pcyi yeniden başlatıp açılırken del tuşu ile bios menüsüne gireceksiniz orada anakart modeline göre değişir bios güncellemesi bölümüne girip flash belleğe attığınız dosyayı seçip güncelleme işleminin bitmesini bekleyeceksiniz.
Almış olduğun hata anakart kaynaklıda olabilir ekran kartı kaynaklıda anakart bios yükseltmesi yapmak bazen sorunu çözüyor.

Geri