Çözüldü✓ Monitörümdeki Hz degeri normal mi ?

JQK3R

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar monitör 165 hz oyunda aldığım değer 80 120 arası değişiyor normal mi display porta bağlı. Monitörün tuşuna basıp ekranda gördüğüm değer bu

Bu dediğin değer değişkenlik gösteriyor ve FPS ile denk ise Freesync ya da G-Sync açık demektir.Bi bak istersen açık mı değil mi.
Arkadaşlar monitör 165 hz oyunda aldığım değer 80 120 arası değişiyor normal mi display porta bağlı. Monitörün tuşuna basıp ekranda gördüğüm değer bu

Freesync falan mı açık?

Yanlış Bilgilendirme
normal disiplay porta bağlaman bişey değiştirmez hdmi de de aynı fps gösterir
lakin hdmi 165hz desteklemez belirtmek istedim, hdmi taksada o değeri yine alır muhtemelen fpsniz düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörü aldıktan sonra windows görüntü ayarlarından 165hz yaptın değilmi?

lakin hdmi 165hz desteklemez belirtmek istedim, hdmi taksada o değeri yine alır muhtemelen fpsniz düşük.

monitörü aldıktan sonra windows görüntü ayarlarından 165hz yaptın değilmi?
Evet hocam yaptım

Monitör un Hertz değeri kadar FPS almak zorunda değilsin ki sisteme göre FPS değişir monitör ekran kartın verdiği FPS görüntü olarak aktarır

sistem özelliklerini ve hangi oyunda bu fps değerlerini aldığını yazar mısın.
R5 5500
Asus dual Rx 6600
B450m a II anakart
Ssd 500 gb 400 gb boş alan var
Monitör asus tuf VG247Q1A

sistem özelliklerini ve hangi oyunda bu fps değerlerini aldığını yazar mısın.
Knight online

Monitör un Hertz değeri kadar FPS almak zorunda değilsin ki sisteme göre FPS değişir monitör ekran kartın verdiği FPS görüntü olarak aktarır
Fps değeri değil hocam monitör 165 hz monitörün ayarlarında 80 ve 120 hz olarak değişiyor normal mi onu merak ettim. Ayarlardan 165 seçili

R5 5500
Asus dual Rx 6600
B450m a II anakart
Ssd 500 gb 400 gb boş alan var
Monitör asus tuf VG247Q1A

Knight online

Fps değeri değil hocam monitör 165 hz monitörün ayarlarında 80 ve 120 hz olarak değişiyor normal mi onu merak ettim. Ayarlardan 165 seçili
normal değil. İlk defa böyle bir sorun duyuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri