Murat Aygün
80+
- Reaksiyon skoru
- 388
Arkadaşlar aynı mah. da bir suriyeli aile var evlerinin dışında iki Türk bayrağı var ikiside pis uyardım 3 kere fakat hala yıkamamışlar napmalıyım?
Hayır yani hukuki bir şey de yapamıyorum özel mal olduğu içinal kapılarına dayan tehtit et töbe töbe bunlar pis oluyor genelde sadece bayrak değil herşeyleri pis yapcak bişi yok.
Nokta.bir şey de yapamıyorum özel mal olduğu için
Bayrağı bir kaç çapulcuya mı bırakalım?Nokta.
2 tane bayrak satın al pisleri al yenileri verArkadaşlar aynı mah. da bir suriyeli aile var evlerinin dışında iki Türk bayrağı var ikiside pis uyardım 3 kere fakat hala yıkamamışlar napmalıyım?
Ondan anlamaz onlar2 tane bayrak satın al pisleri al yenileri ver
Bayrak evlerin dışında ise sök sen al veya Suriye bayrağı al kirlet Türkiye bayrağı ile değiştirArkadaşlar aynı mah. da bir suriyeli aile var evlerinin dışında iki Türk bayrağı var ikiside pis uyardım 3 kere fakat hala yıkamamışlar napmalıyım?
Özel eşya olduğu için anca satın almayı teklif edebilirsin belki. Benimde başıma geldi. Sokakta 3-5 tane Suriyeli çocuk eline Türk bayrağı almış. Sallayıp yere atıyorlar, tabii onların suçu değil. Bayrağın kutsal olduğunu onlara anlatmamışlar, eğitimleri yok, özellikle aile eğitimleri yok. Bende cebimdeki 20 lirayı verdim aldım bayrağı.Bayrağı bir kaç çapulcuya mı bırakalım?
Takibimi aldınÖzel eşya olduğu için anca satın almayı teklif edebilirsin belki. Benimde başıma geldi. Sokakta 3-5 tane Suriyeli çocuk eline Türk bayrağı almış. Sallayıp yere atıyorlar, tabii onların suçu değil. Bayrağın kutsal olduğunu onlara anlatmamislar, eğitimleri yok, özellikle aile eğitimleri yok. Bende cebimdeki 20 lirayı verdim aldım bayrağı.
suriye bayrağını nerde bulucam a*Bayrak evlerin dışında ise sök sen al veya Suriye bayrağı al kirlet Türkiye bayrağı ile değiştir
hocam bulursanız atın lütfen çünkü ya şikayet edeceğim ya da sökeceğimBunun hakkında kanun var diye biliyorum bayrak kirlenir veya eskirse yenisi ile değiştirilmesi gerek
hocam bulursanız atın lütfen çünkü ya şikayet edeceğim ya da sökeceğim