Napmalıyım bu konuda?

Reaksiyon skoru
388
Arkadaşlar aynı mah. da bir suriyeli aile var evlerinin dışında iki Türk bayrağı var ikiside pis uyardım 3 kere fakat hala yıkamamışlar napmalıyım?

🔪 al kapılarına dayan tehtit et töbe töbe bunlar pis oluyor genelde sadece bayrak değil herşeyleri pis yapcak bişi yok.

Bayrağı bir kaç çapulcuya mı bırakalım?
Özel eşya olduğu için anca satın almayı teklif edebilirsin belki. Benimde başıma geldi. Sokakta 3-5 tane Suriyeli çocuk eline Türk bayrağı almış. Sallayıp yere atıyorlar, tabii onların suçu değil. Bayrağın kutsal olduğunu onlara anlatmamışlar, eğitimleri yok, özellikle aile eğitimleri yok. Bende cebimdeki 20 lirayı verdim aldım bayrağı.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Özel eşya olduğu için anca satın almayı teklif edebilirsin belki. Benimde başıma geldi. Sokakta 3-5 tane Suriyeli çocuk eline Türk bayrağı almış. Sallayıp yere atıyorlar, tabii onların suçu değil. Bayrağın kutsal olduğunu onlara anlatmamislar, eğitimleri yok, özellikle aile eğitimleri yok. Bende cebimdeki 20 lirayı verdim aldım bayrağı.
Takibimi aldın
Post automatically merged:

Bayrak evlerin dışında ise sök sen al veya Suriye bayrağı al kirlet Türkiye bayrağı ile değiştir
suriye bayrağını nerde bulucam a*
Post automatically merged:

Ben napıcamı buldum gece gizlice gidip sökücem

Son düzenleme:
Bunun hakkında kanun var diye biliyorum bayrak kirlenir veya eskirse yenisi ile değiştirilmesi gerek

hocam bulursanız atın lütfen çünkü ya şikayet edeceğim ya da sökeceğim
Screenshot_20220807-121553.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,658
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn