işlemci - anakart uyumu

Uyumlu değil. En aşağı H310 chipset bir anakart alman gerekli.

anakart işlemci 1151 pin destekliyor almak istediğim işlemci özelliklerinde ise 1151 pin yazıyor ?

mevcut anakartıma uyumlu olan bide anakarta masraf yapmayalım
Şu an kullandığınız işlemciden i3 7xxx/6xxx'e geçmek çok ama çok saçma olur, zaten işlemciniz 2 çekirdek 4 thread, sizdeki anakarta uyumlu olan i3 işlemcinin de 2 çekirdek 4 thread. Boşa para harcamayın, gerek yok. Alırsanız ikinci el i5 7600(K) ve i7 7700(K) alın.

Şu an kullandığınız işlemciden i3 7xxx/6xxx'e geçmek çok ama çok saçma olur, zaten işlemciniz 2 çekirdek 4 thread, sizdeki anakarta uyumlu olan i3 işlemcinin de 2 çekirdek 4 thread. Boşa para harcamayın, gerek yok. Alırsanız ikinci el i5 7600(K) ve i7 7700(K) alın.

ben zaten 7. nesil i kullanıyorum yanlış bilmiyosam durduk yere 6. nesil alacak halimiz yok 7. nesil i5 yada i7 almak daha mantıklı dediğiniz gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zamanında alırken bu işlemciyi i5 e kafa tuttugu icin almıştım ama ekran kartı alınca ekran kartını besleyemediğinden değiştirmek zorunda kalıyorum .)

ben zaten 7. nesil i kullanıyorum yanlış bilmiyosam durduk yere 6. nesil alacak halimiz yok 7. nesil i5 yada i7 almak daha mantıklı dediğiniz gibi
Altıncı nesil olarak alacağınız tek işlemci i7 6700(K)'dır, diğerlerine gerek yok.

Geri