Fenerin son dakikalarda attığı gollerle galip geldiği maçları tartışalım diyeceğim ama ağzını açamazsın?zar zor dk 90 da gelen gol ve aslan koyar geçermi![]()
Fenerin son dakikalarda attığı gollerle galip geldiği maçları tartışalım diyeceğim ama ağzını açamazsın?zar zor dk 90 da gelen gol ve aslan koyar geçermi![]()
Raporladım. Üslubunu bozacaksan konudan çık git.Geçen seneki Beşiktaş gibi olunca Dursunda istifa dersiniz siz.
Hele ki başarı gelmezse seneye transfer de yapamazsınız
Oyuncu iyi olur kötü olur bunu söyleriz zaten, ama bu kadar abartmaya gerek var mı?
Anlamıyorum ki bu gslilerin hepsi mi ***** olur. Hayır size göre kötü transfer yapmıyorsunuz zaten herkes mükemmel.
Objektif olmamaktansa üslubu bozmayı tercih ederim.Raporladım. Üslubunu bozacaksan konudan çık git.
Oyyy fena zoruna gitmiş birilerinin. Bu gece keyif gecesidir gomis sadece antalya ağlarına sokmamış topuGeçen seneki Beşiktaş gibi olunca Dursunda istifa dersiniz siz.
Hele ki başarı gelmezse seneye transfer de yapamazsınız
Oyuncu iyi olur kötü olur bunu söyleriz zaten, ama bu kadar abartmaya gerek var mı?
Anlamıyorum ki bu gslilerin hepsi mi ***** olur. Hayır size göre kötü transfer yapmıyorsunuz zaten herkes mükemmel.
Yakışan hareketObjektif olmamaktansa üslubu bozmayı tercih ederim.
Aile terbiyesi diyelim.Objektif olmamaktansa üslubu bozmayı tercih ederim.
Böyle diye diye 13. bitirirsiniz artıkOyyy fena zoruna gitmiş birilerinin. Bu gece keyif gecesidir gomis sadece antalya ağlarına sokmamış topu![]()
hahah aile terbiyesi diyip ''gomis sadece antalya ağlarına sokmamış'' demek çok mu terbiyeli.Aile terbiyesi diyelim.
Sene sonu görüşelim. Geçen sene gibi orta sahada Berkan, Taylan olmayacak. Forvette Diagne olmayacak. Teknik direktör çaycı değilBöyle diye diye 13. bitirirsiniz artık![]()
Namus ? Ne alak yav. Kafa gitti galiba.hahah aile terbiyesi diyip ''gomis sadece antalya ağlarına sokmamış'' demek çok mu terbiyeli.
Forum da uslüp bozmuyorsunuz diye namus bekçisi mi oldunuz?
Görüşelim kardeşim istediğin yerden. FarketmiyorSene sonu görüşelim. Geçen sene gibi orta sahada Berkan, Taylan olmayacak. Forvette Diagne olmayacak![]()
Transfer gelecek.Geçen sene ki gibide nellsonun yanında marcao olmayacak.
Dubois var dönünce görürsün düzgün mü değil mi.Düzgün sağ bek hala yok.
Torreira, Midstjo, Oliveira yeter bile.Ortasaha yedeği hiç yok.
Yedekleri?Torreira, Midstjo, Oliveira yeter bile.