Taksitli nereden telefon alabilirim?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Arkadaşlar telefon alacağım. Telefonum baya eskidi ve ekranın yarısı bozuk. 8 senelik telefon. Neyse sorum şu;
Vodafone, Türk telekom gibi yerlerden 12 aylık taksitle telefon alınabiliyor. bu yerlerde sadece iyi olan a23 ve a32 var. Başka platform var mı? Kredi kartı kullanmıyorum. Böyle faturaya yansıyacak şekilde ve çeşidi olan telefonlar var mı?
Samsung A23 ve A32 modellerinden başka uygun bir şey bulamadım. M33 falan düşünüyorum o da 3 aylık çıkıyor. Bilen yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar telefon alacağım. Telefonum baya eskidi ve ekranın yarısı bozuk. 8 senelik telefon. Neyse sorum şu;
Vodafone, Türk telekom gibi yerlerden 12 aylık taksitle telefon alınabiliyor. bu yerlerde sadece iyi olan a23 ve a32 var. Başka platform var mı? Kredi kartı kullanmıyorum. Böyle faturaya yansıyacak şekilde ve çeşidi olan telefonlar var mı?
Samsung A23 ve A32 modellerinden başka uygun bir şey bulamadım. M33 falan düşünüyorum o da 3 aylık çıkıyor. Bilen yazarsa sevinirim.
5000 tl ye kadar olan telefonlarda Vatan bilgisayar dan fibabanka kredisi ile faizsiz alabilirsin. O dediğin faturaya yansıtarak alınan yerlerde çok yüksek faiz oluyor

Annemde a23 babamda a32 var ikiside oldukça iyi 6 aydır hiç sorun çıkarmadılar.

5000 TL ye kadar olan telefonlarda Vatan bilgisayar dan fibabanka kredisi ile faizsiz alabilirsin. O dediğin faturaya yansıtarak alınan yerlerde çok yüksek faiz oluyor
Bu nasıl oluyor tam olarak açıklar mısın? Alacağım telefon zaten 5000-6000 TL arasında olacak büyük ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annemde a23 babamda a32 var ikiside oldukça iyi 6 aydır hiç sorun çıkarmadılar.
Hangisini önerirsin peki?

Bu nasıl oluyor tam olarak açıklar mısın? Alacağım telefon zaten 5000-6000 TL arasında olacak büyük ihtimalle.

A32 daha iyi diye biliyorum ama yani ikiside günlük kullanımda eşit.

Kardeşim yaşını bilmiyorum ama 28 yaşındayım küçüksen abi tavsiyesi vereyim.
1. Telefon almak istiyorsan Türkcell, Ev kur, Ev shop, ve ya elden taksitle alınan yerlere bulaşma.
2. Bir büyüğün varsa git telefonun miktarı kadar bankadan ihtiyaç kredisi al.
3. Hepsi burada bazı modellerde kredili sistem var Fiba bank üzerinden direk taksit yaptırıyor.

İnternete vatan bilgisayar fibabanka kredisi yaz orada yazıyor her şey. Ayrıca 5000 tl den pahalıysa 3 taksit yapıyorlar. 5000 den azsa 12

1. Telefon almak istiyorsan Türkcell, Ev kur, Ev shop, ve ya elden taksitle alınan yerlere bulaşma.
3. Hepsi burada bazı modellerde kredili sistem var Fiba bank üzerinden direk taksit yaptırıyor.
İhtiyaç kredisinde faiz oluyor. Artık pek çok elektronik şirketinde bankalar aracılığıyla faizsiz taksit yapıyorlar telefonlarda. Bununda en iyi örneğini yıllardır fibabanka ile vatan bilgisayar yapıyor. Biz vatandan 2 telefon 2 bilgisayar aldık taksitle. Telefonları o krediyle aldık.

Son düzenleme:
İnternete vatan bilgisayar fibabanka kredisi yaz orada yazıyor her şey. Ayrıca 5000 TL den pahalıysa 3 taksit yapıyorlar. 5000 den azsa 12

İhtiyaç kredisinde faiz oluyor. Artık pek çok elektronik şirketinde bankalar aracılığıyla faizsiz taksit yapıyorlar telefonlarda. Bununda en iyi örneğini yıllardır fibabanka ile vatan bilgisayar yapıyor. Biz vatandan 2 telefon 2 bilgisayar aldık taksitle. Telefonları o krediyle aldık.
Tamam işte bende onu diyorum Evkur gibi yerlerden Elden taksitle aldığından verdiğin fark bankadan kredi çektiğin farktan fazla.

Yanlış hatırlamıyorsam N11 yada hepsiburada da alışveriş kredisi vardı

Tamam işte bende onu diyorum Evkur gibi yerlerden Elden taksitle aldığından verdiğin fark bankadan kredi çektiğin farktan fazla.
Tmm ama ihtiyaç kredisi al demişsin, onda faiz oluyor ama mağazadan kredi yapınca sıfır faizle yapabiliyorsun.

Yanlış hatırlamıyorsam N11 yada hepsiburada da alışveriş kredisi vardı
Hepsiburada da var

Yaş 26 üni bitti sayılır. Şuan bir yerde çalışmıyorum. Telefona ihtiyacım var. Fibabankaya vatanbilgisayar üzerinden sorgulattım olumsuz çıktı. Yani mecbur türk telekom vodafone gibi yerlerden alacağım gibi görünüyor. Var mı başka tavsiyen?

Vatan Bilgisayar her telefona peşin fiyatına taksit yapmıyor maalesef. İnternet sitesine girerseniz orada hangi telefonlarda peşin fiyatına taksit yapıldığı yazıyor. Yukarıda da belirtmişler zaten 5000₺'ye kadar belirli telefonlarda peşin fiyatına 10 taksit, 5000₺ üzeri yine belirli telefonlarda peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar.
Babamda kendine Fiba Banka kredisi ile A32 aldı ama şimdi tekrar kullanmak istediğinde 6 taksitten fazlasını yapmıyorlarmış.
Operatörlerin sattığı telefonlarda da vade arttıkça fiyat da artmıyor mu?
Bende bu konunun takipçisiyim.

Vatan Bilgisayar her telefona peşin fiyatına taksit yapmıyor maalesef. İnternet sitesine girerseniz orada hangi telefonlarda peşin fiyatına taksit yapıldığı yazıyor. Yukarıda da belirtmişler zaten 5000₺'ye kadar belirli telefonlarda peşin fiyatına 10 taksit, 5000₺ üzeri yine belirli telefonlarda peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar.
Babamda kendine Fiba Banka kredisi ile A32 aldı ama şimdi tekrar kullanmak istediğinde 6 taksitten fazlasını yapmıyorlarmış.
Operatörlerin sattığı telefonlarda da vade arttıkça fiyat da artmıyor mu?
Bende bu konunun takipçisiyim.
Baktım vatanbilgisayar, hepsiburada, vodafone, turkcell falan hepsi 5000 TL ye 12 taksit yapıyor. Ve alınacak telefonlarda A23 ya da A32 başka bulamadım. Galşba bu gidişatla A23 alacağım.

Geri