THE WİTCHER 3 serisi

DEFTHANK

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar The Witcher 3 e başlamayı düşünüyorum. Fakat hikayesini falan hiç bilmiyorum. Hangi seriden başlamam gerek. Bana sırasıyla söyler misiniz. Ve en güzel seri hangisi ?

En güzel 3 ama sen 2 den başla 3 geç 2 de yaptıkların 3 te karşına çıkıyordu galiba öyle bişey vardı

1 in videosunu izle 10 dklık bulursun internette aşırı eski oyun seviyosan oynayadabilirsin , witcher 2 sonra witcher 3 , en iyisi witcher 3
Post automatically merged:

En güzel 3 ama sen 2 den başla 3 geç 2 de yaptıkların 3 te karşına çıkıyordu galiba öyle bişey vardı
onu 3 e başlarken olması gereken sonla da devam edebiliyosun kendi seçimlerinin olduğu saveye göre de devam edebiliyosun

witcher 1 kanser eder witcher 2 tedavi eder witcher 3 ile sağlıklı günlerine kavuşursun :kekw::kekw:

1 in videosunu izle 10 dklık bulursun internette aşırı eski oyun seviyosan oynayadabilirsin , witcher 2 sonra witcher 3 , en iyisi witcher 3
Post automatically merged:

onu 3 e başlarken olması gereken sonla da devam edebiliyosun kendi seçimlerinin olduğu saveye göre de devam edebiliyosun
Ayn işte ondan

Witcher 1 oynanmaz şuan için çok eski kalıyo Witcher 2 oynayabilirsin RPG seven biriysen Witcher 3 kesinlikle sarıcaktır dlc lerde dahil

Arkadaşlar The Witcher 3 e başlamayı düşünüyorum. Fakat hikayesini falan hiç bilmiyorum. Hangi seriden başlamam gerek. Bana sırasıyla söyler misiniz. Ve en güzel seri hangisi ?
tahminimce sana 1. oyun gelmez
onu yüzeysel olarak youtubeden izle
2. oyundan başka 3. oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx