Adaptörü arkadaşımdan aldım 11 pro maxin kutusundan çıkan 20w adaptörAdaptörü nereden ve hangi satıcıdan aldınız?
Kablonuz orijinal mi?
Bir de 2. el iPhone'un pil sağlığı nasıl %100 oluyor, kaç aylık cihaz, çok az mı kullanılmış?
Bende anlamadım temiz cihaz açılmamışAdaptörü nereden ve hangi satıcıdan aldınız?
Kablonuz orijinal mi?
Bir de 2. el iPhone'un pil sağlığı nasıl %100 oluyor, kaç aylık cihaz, çok az mı kullanılmış?
O 30 dk'da %50 olayı en ideal koşullar sağlanınca olan değer, yani reklamı o şekilde yapılıyor, her şey orijinalse (ki öyle görünüyor) %40 normal olabilir yani. Uçak moduna alıp bir de öyle deneyin.Adaptörü arkadaşımdan aldım 11 pro maxin kutusundan çıkan 20w adaptör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende anlamadım temiz cihaz açılmamış
Birde şöyle bi durum var dün 11:24-25% oldu 11:34-27% nasıl 10 dk 2% olur?O 30 dk'da %50 olayı en ideal koşullar sağlanınca olan değer, yani reklamı o şekilde yapılıyor, her şey orijinalse (ki öyle görünüyor) %40 normal olabilir yani. Uçak moduna alıp bir de öyle deneyin.
Kablo, kutusundan çıkan kablo mu? Belki satan kişi orijinali dızlayıp yerine sahtesini koymuştur.Birde şöyle bi durum var dün 11:24-25% oldu 11:34-27% nasıl 10 dk 2% olur?
başka kabloda denersen ona göre yardımcı olalımTelefonda prob ola bilir mi sizce?
Kablo çakma gibime geliyor daha yeni gibi başka prizde denedin hücresel kapalı zaten sadece wifi açıkKablo, kutusundan çıkan kablo mu? Belki satan kişi orijinali dızlayıp yerine sahtesini koymuştur.
Başka prizde de bir deneyin. Şarj olurken kullanmayın, hücresel veri kapalı olsun.
Tamam denerim evde bitane orjinal kablo var onunla denerim yine sorun yaşarsam telefondan dimi u2 bilmem nebaşka kabloda denersen ona göre yardımcı olalım