Mouse bulamıyorum - öneri lazım

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
900
Arkadaşlar bütçemi yazdım, rival 5 aldım sorun yaşadım, deathadder v2 aldım sorun yaşadım ve fury z aldım sorun yaşadım. Ne almalıyım? İlla 800 tl olacak diye bir şey yok bu arada yani düşükte olabilir.

Arkadaşlar bütçemi yazdım, rival 5 aldım sorun yaşadım, deathadder v2 aldım sorun yaşadım ve fury z aldım sorun yaşadım. Ne almalıyım? İlla 800 TL olacak diye bir şey yok bu arada yani düşükte olabilir.
250 tl civarında olan g300s e ne dersin pahalı bir şey alsan da her zaman bozuluyor ya rival600 bozuldu arkın mouse bu sürekli elinde terliyor şey oluyor ucuz yollu ama kaliteli al

rival 3 dene istersen ben kullanıyorum sorun yok
Hocam rival 3 eskiden kullanmıştım, küçük geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250 TL civarında olan g300s e ne dersin pahalı bir şey alsan da her zaman bozuluyor ya rival600 bozuldu arkın mouse bu sürekli elinde terliyor şey oluyor ucuz yollu ama kaliteli al
g300s sensör olarak rekabetçi oyunlarda çok iş yapmaz gibi oda eski bir dost.

bu mouse yi baya kullandım hiçbir sorun yaşamadım epey den özelliklerine bakabilirsiniz şarj ömrü uzun günlerce kullandım şarjı bana dayandı
Çok sağ olun ama kablolu daha iyi olur hocam öneriniz var mı? kablosuz olarak razer basilisk x düşünüyorum

Hocam nasıl bir sorun yaşıyorsun onu anlamadım

Arkadaşlar bütçemi yazdım, rival 5 aldım sorun yaşadım, deathadder v2 aldım sorun yaşadım ve fury z aldım sorun yaşadım. Ne almalıyım? İlla 800 TL olacak diye bir şey yok bu arada yani düşükte olabilir.
Razer basilisk x wireless tavsiye ederim çok daha aşağı fiyata bende rival 3 te var yüzüne bakmıyorum mevcut piyasada fiyatının çok üzerindedir pişman etmez

Razer basilisk x wireless tavsiye ederim çok daha aşağı fiyata bende rival 3 te var yüzüne bakmıyorum mevcut piyasada fiyatının çok üzerindedir pişman etmez
V3 varken önermem
v3 1200 lira fakat ben o kadar bir mouse vermek istemem, sensör falan çok önemli değil malzemesi kaliteli olsun diye steelseries aldım elim yanıyor rgbyi kapatmam gerekiyor.

Geri