coil whine çok ciddi bi sorun değil sizi rahatsız ediyorsa bi satmayı deneyin 5.5k gibi bir fiyata eğer satamazsanız iade edebilirsinizGigabyte 2060 aldım coil whine sorunu var iade etmek istiyorum arkadaşlar lütfen yardım edin iade talebi nasıl oluşturucam bilmiyorum.
Dostum kart çok ısınıyor ayrıca iade etmem şart nasıl edeceğimcoil whine çok ciddi bi sorun değil sizi rahatsız ediyorsa bi satmayı deneyin 5.5k gibi bir fiyata eğer satamazsanız iade edebilirsiniz
ısınması normaldir rtx 2060 hem ısınan bir model hemde gigabyte cidden ekran kartlarında ısınma sorunu var iade işlemi ben bilmiyorum maalesef internetten araştırınDostum kart çok ısınıyor ayrıca iade etmem şart nasıl edeceğim
Bulamadımki internettrısınması normaldir rtx 2060 hem ısınan bir model hemde gigabyte cidden ekran kartlarında ısınma sorunu var iade işlemi ben bilmiyorum maalesef internetten araştırın
itopya müşteri hizmetlerini arayıp iade talebi olurşturunBulamadımki internettr
İade talebi istedim fakat kabul etmiyokar montajlarsam bu nasıl bir mantık coil whine problemi var bu satıcının suçu ayıplı mal satıyor pc ye takmadan deneyemem ki bunuitopya müşteri hizmetlerini arayıp iade talebi olurşturun
Coil whine ayıplı mal olarak geçmez 5metre uzaktayken 35db ses yapmadığı sürece yani ayıplı mal değil bu ve bunun suçu itopta değil ama kutuyu yirtmadiysan fatura ve garantileriyle yollarsan kabul etmek zorundalarİade talebi istedim fakat kabul etmiyokar montajlarsam bu nasıl bir mantık coil whine problemi var bu satıcının suçu ayıplı mal satıyor pc ye takmadan deneyemem ki bunu
Ayıplı mal satmıyor mal öyle gelmiş garantiye yollarsınız kontrol edilir size dönüş sağlanır yasal hakkınız var iade konusunda itopyaya yollayın kabul etmezlerse thhye gidersiniz.İade talebi istedim fakat kabul etmiyokar montajlarsam bu nasıl bir mantık coil whine problemi var bu satıcının suçu ayıplı mal satıyor pc ye takmadan deneyemem ki bunu
Kutuyu yırtmadım her şeyi duruyor sadece iade etmek istiyorum kutu açıldığı için kabul etmiyorlarmışCoil whine ayıplı mal olarak geçmez 5metre uzaktayken 35db ses yapmadığı sürece yani ayıplı mal değil bu ve bunun suçu itopta değil ama kutuyu yirtmadiysan fatura ve garantileriyle yollarsan kabul etmek zorundalar
İade oluşturmak istedim kuu açıldığı için kabul etmiyoruz diyor müşteri hizmetlerindeki görevli arkadaşAyıplı mal satmıyor mal öyle gelmiş garantiye yollarsınız kontrol edilir size dönüş sağlanır yasal hakkınız var iade konusunda itopyaya yollayın kabul etmezlerse thhye gidersiniz.
üstteki arkadaşın dediği gibi 14 gün yasal hakkınız var garantiye yollayın sorun çözülmezse thh başvurursunuzİade talebi istedim fakat kabul etmiyokar montajlarsam bu nasıl bir mantık coil whine problemi var bu satıcının suçu ayıplı mal satıyor pc ye takmadan deneyemem ki bunu
Kabul etmeliler ben incehesaptan almistim kutudan çıkarmama rağmen kabul ettilerKutuyu yırtmadım her şeyi duruyor sadece iade etmek istiyorum kutu açıldığı için kabul etmiyorlarmış