5500 TL telefon önerisi

Reaksiyon skoru
44
Bütçe
5500
azıcık esneme olabilir fiyatta bazen oyun oynarım wild rift,pubg,clash royale ve kamerası benim için önermli gece ve gündüz olarak iş yapması gerekli
Aklımdaki telefonlar;
1-M33 5G, ancak pubg gibi bir oyunda 30 fps destekliyor bu beni şaşırıttı
2-redmi note 10s ısınma sorunu oluyor diyolar ama ben 2 3 saat telefonla oyun oynamam belki 1 1.30 saat kamera konusunda hiç bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
3-realmi 8
4-redm note 11
daha telefon önerebilirsiniz
cihazlar hakkındaki sorunları veya olumlu sonuçları yazınız
Teşekkürler.

Huawei p smart s alabilirsin 5000 ₺ civarında, bazı oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin play store yok daha doğrusu Google yok onun yerine appGallery var pek farkı yok, olmayan uygumalarıda apk olarak indirebilirsin Google tarayıcı yerine opera var kamerası oldukça iyi ve sağlam telefon.

Huawei p smart s alabilirsin 5000 ₺ civarında, bazı oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin play store yok daha doğrusu Google yok onun yerine appGallery var pek farkı yok, olmayan uygumalarıda apk olarak indirebilirsin Google tarayıcı yerine opera var kamerası oldukça iyi ve sağlam telefon.
huawei almam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında Realme 8 bence
niçin ne farkı var telefonlardan belirtirseniz sevinirim

Realme 8 tercih edebilirsiniz.

azıcık esneme olabilir fiyatta bazen oyun oynarım wild rift,PUBG,clash royale ve kamerası benim için önermli gece ve gündüz olarak iş yapması gerekli
Aklımdaki telefonlar;
1-M33 5G, ancak PUBG gibi bir oyunda 30 fps destekliyor bu beni şaşırıttı
2-redmi note 10s ısınma sorunu oluyor diyolar ama ben 2 3 saat telefonla oyun oynamam belki 1 1.30 saat kamera konusunda hiç bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
3-realmi 8
4-redm note 11
Teşekkürler.
Yonga Seti açısından M33 gibi bir de ekranı 120 hz ama kamera özellikleri hangisi daha iyi bilmiyorum.

azıcık esneme olabilir fiyatta bazen oyun oynarım wild rift,PUBG,clash royale ve kamerası benim için önermli gece ve gündüz olarak iş yapması gerekli
Aklımdaki telefonlar;
3-realmi 8
4-redm note 11
Teşekkürler.
Kaçak mi 11 al

Aklımdaki telefonlar;
3-realmi 8
4-redm note 11
Teşekkürler.
Kesinlikle p40 liteee. Pubg en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsin.

hocam realme 8 konusunda ara yüzünden pek hoşlanmadım ve dış görünüşünden önerebileceğiniz başka cihaz varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,166
Üyeler
190,320
Son üye
beybarış
Geri