Yardım sınırsız gamepass varmı?

Reaksiyon skoru
483

bu site güvenlimi? bunu alınca sınırsız game pass mı geliyor bilgi verirseniz sevinirim oynıyacağım oyunlar :
fifa 22
fm 22
forza horizon 5

bu site güvenlimi? bunu alınca sınırsız game pass mı geliyor bilgi verirseniz sevinirim oynıyacağım oyunlar :
fifa 22
fm 22
forza horizon 5
Bunun güvenilirliğini bilmiyorum hocam ama bende fazladan game pass var istersen satabilirim 2 aylık

bana site gerçekçi gelmedi biraz gezindikten sonra bunları gördüm.
1661025111817.png
1661025129055.png

fifa 22
fm 22
forza horizon 5
Sınırsız gamepass çalıntı kredi kartlarından her ay ödenen bir hesabı yüzlerce hatta binlerce kişiye satıyorlar online oynayamazsınız ama single oynarsınız.

alırsınız hesap verseler bile sınırsız olduğunu sanmam. birsüre sonra bilgileri değişirler elinden alırlar. gamepass zaten 30tl bence değmez. microsoft hesabınızda daha önce gamepass almadıysanız discord nitro alırsanız 2 ay gamepass hediyesi de var oradan da yararlanabilirsiniz.

fifa 22
fm 22
forza horizon 5
Ben aldım başka bir platformdan bittikçe yeni hesap veriyorlar sorun olmuyor.

game pass uyeliği alıcam gerek yok böyle boş şeylere ayda30tl ztn 1sigara parası
Hocam nitro alın 26 TL ye 2 aylık ultimate veriyor 45 liralık veya uğraşmim diyorsanız ucuza satanlar var forumda game pass onlardan da alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

game pass uyeliği alıcam gerek yok böyle boş şeylere ayda30tl ztn 1sigara parası
Biraz uğraşmak isterseniz discord nitro için bı oyuna kayıt oluyoruz Facebook la Google falan oluyor telefon TC falan istenmiyor ben ordan aldım gayet güvenilir link atabilirim uğraşmak isterseniz ( ücretsiz )

Ben bir aydır bu sınırsızlardan kullanıyorum sorun yok
Sadece Dishonored 2 açılmadı

Geri