700 tl altında yok diğer sitelerdeKanka bu yaklaşık 1 haftadır bu fiyattan satılıyor. Pek indirim gibi gelmiyor artık.
Diğer sitelerde dikkatli bak, satıcı zaten Game of Zone. Bir de kendi sitesinde 500 den satıp 369TL ye indirilmiş gibi gözüküyor. Bilemiyorum ben almıştım kutuyu açmadan iade ettim700 TL altında yok diğer sitelerde
dostum olay fiyatı değil üstelik 370tl ye kulaklık var piyasada rahat ol. olay piyasası 700tl olan kulaklığı 390tl den satılması ve bu siteliğin güvenilirliğinin tartışılması yani f/p ürün mü diye sormamış sana.370tl ye alınır bence, markalı usb kulaklık fazla yok.
Haci ben fikrimi belirttim, soru falan cevaplamadım ki. 370tl ye ses kartı olan marka kulaklık az demek istedim, üste yazdığıma okursan ne demek istediğimi anlarsın.dostum olay fiyatı değil üstelik 370tl ye kulaklık var piyasada rahat ol. olay piyasası 700tl olan kulaklığı 390tl den satılması ve bu siteliğin güvenilirliğinin tartışılması yani f/p ürün mü diye sormamış sana.
konuyla alakasız olduğu için anlaşılamıyor.Haci ben fikrimi belirttim, soru falan cevaplamadım ki. 370tl ye ses kartı olan marka kulaklık az demek istedim, üste yazdığıma okursan ne demek istediğimi anlarsın.
Alma sakın güzel kardeşim. Hiç güzel bir ürün değil. Dün iade ettim. İnşallah paramı geri yollarlar.
Bir kere ses kalitesi kötü. Özellikle de o S harfinin çıkan sesler aşırı tilt etti beni. %60'dan sonra ses yükseltince cızırtı ve dip ses başlıyor. Malzeme kalitesi de kötü. Rush er3 bile daha iyi.nasıl güzel değil mesela açıklar mısın, almak isteyenler bilsin bende kullanıyorum gayet güzel.