Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Sdkcn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Dostlar,

Yakın zamanda üniversite icin Muş'a taşınacağım taşınacağım evin 61mbps lik bir vdsl bağlantı sağladığını öğrendim hangi internet sağlayıcısı hem ping açısından hem hız açısından bağlantı kopmaları bakımından hangi internet sağlayıcısı daha iyidir?

Aklımda turknet var fakat insanlar her yerde bağlantı sorunlarını sık sık yaşadıklarını belirtiyorlar sizce hangisi daha iyi olur.

Türknet gereksiz pahalı VDSL için.
Millenicom kullanıyorum tavsiye ederim.

Merhaba Dostlar,

Yakın zamanda üniversite icin Muş'a taşınacağım taşınacağım evin 61mbps lik bir vdsl bağlantı sağladığını öğrendim hangi internet sağlayıcısı hem ping açısından hem hız açısından bağlantı kopmaları bakımından hangi internet sağlayıcısı daha iyidir?

Aklımda turknet var fakat insanlar her yerde bağlantı sorunlarını sık sık yaşadıklarını belirtiyorlar sizce hangisi daha iyi olur.
Netspeed veya gıbır net olabilir hocam bı araştırın isterseniz forumda bunları kullanan çok

Gıbırnet, millinicom , turknet, Netspeed bakabilirsin bunlara

Türknet gereksiz pahalı VDSL için.
Millenicom kullanıyorum tavsiye ederim.
Ping ve müşteri hizmetleri konusunda nasıllar?
Netspeed veya gıbır net olabilir hocam bı araştırın isterseniz forumda bunları kullanan çok
İlk defa duyuyorum ikisini de güvenilir midir? Netspeed daha once 1 2 kere duymustum ama gıbırnet ilk defa duyuyorum

Gıbırnet, millinicom , turknet, Netspeed bakabilirsin bunlara

Hangisi daha iyidir bir bilginiz var mı?

İlk defa duyuyorum ikisini de güvenilir midir? Netspeed daha once 1 2 kere duymustum ama gıbırnet ilk defa duyuyorum

Maalesef ama öneren çok gördüm 100 MBS altında bu 2 sini öneriyorlardı milenicomda var @Kürşat Kütükçü bu hocam netspeed kullanıyor sanırım yardımcı olabilir

speedtest-png.417483

ping-png.417484

Ping ve hız testi değerlerim Millenicom.

Maalesef ama öneren çok gördüm 100 MBS altında bu 2 sini öneriyorlardı milenicomda var @Kürşat Kütükçü bu hocam netspeed kullanıyor sanırım yardımcı olabilir

Netspeed çok güzel kullanıyorum yıllardır

speedtest-png.417483

ping-png.417484

Ping ve hız testi değerlerim Millenicom.
Ikisinin arasında kaldım ikisinin de fiyatlar çok yakın millenicom seçeceğim gibi duruyor

Ikisinin arasında kaldım ikisinin de fiyatlar çok yakın millenicom seçeceğim gibi duruyor
Millenicom arkadaşını getir kampanyası için başvuru esnasında CC473E52 kodunu müşteri temsilcisine iletin. 1 ay ücretsiz internet kazanın.

Türknet kullandım gayet memnundum

Merhaba Dostlar,

Muş iyi yer değil gelişmeye çok ihtiyacı var umarım iyi eğitim veriyorlardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millinicom olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina