Yardım IP Adresi Hakkında Bakarmısınız

ByKayseriLi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın konu biraz ciddi bilen varsa lütfen yardımcı olsun. E-Nabız da bildiğiniz gibi Bildirimlerim kısmına basınca hesabımıza giriş yapan IP adresleri çıkıyor. Bu IP adreslerini sorgulama yapacağım bir platform yada site var mı acaba? Bir de bu IP adresleri tam olarak ne oluyor yani benim hesabıma başka bir şehirden başka bir telefon yada bilgisayardan giriş yapıldığı anlamına mı geliyor?

Hocam bunu sorgulama yapma şansım var mı acaba? Benim IP adresim belli çünkü modemden bakıyorum benim ki çıkıyor ama bu aralar çok fazla sayıda farklı farklı IP adresleri görmeye başladım. Ne yapabilirim sizce?
her modem sıfırlamada ip adresin değişir zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki ip adresi tam net adres bilgisi vermez

Hocam bunu sorgulama yapma şansım var mı acaba? Benim IP adresim belli çünkü modemden bakıyorum benim ki çıkıyor ama bu aralar çok fazla sayıda farklı farklı IP adresleri görmeye başladım. Ne yapabilirim sizce?
İllegal konulara girmesen iyi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki ip adresi tam net adres bilgisi vermez

Hocam onu demiyorum ben modemden bakıyorum zaten benim IP adresim doğru ama farklı farklı bir sürü IP adresi var. Ben sadece en azından hangi şehirden giriş yapılmış onu bilmek istiyorum.

İllegal konulara girmesen iyi.

Hocam durum ciddi ailevi bir konu var o yüzden sordum. Sürekli e nabız hesabıma giriş yapılıyor farklı farklı IP'lerden.

Hocam onu demiyorum ben modemden bakıyorum zaten benim IP adresim doğru ama farklı farklı bir sürü IP adresi var. Ben sadece en azından hangi şehirden giriş yapılmış onu bilmek istiyorum.

Hocam durum ciddi ailevi bir konu var o yüzden sordum. Sürekli e nabız hesabıma giriş yapılıyor farklı farklı IP'lerden.
dm den ipleri atarsanız bi bakayım isterseniz

dm den ipleri atarsanız bi bakayım isterseniz
Bakamazsın ki IP adreslerinden adres tespiti sadece ISS sorgulama ile olur o da polis gibi devlet kuruluşlarının firmalar ile bire bir iletişim sağlayarak gerçekleştirmesiyle olur.

Ayrıca konu açan arkadaşa şunu demek isterim mobil verini veya modemini kapatıp açtığında IP adresin değişir.

Bakamazsın ki IP adreslerinden adres tespiti sadece ISS sorgulama ile olur o da polis gibi devlet kuruluşlarının firmalar ile bire bir iletişim sağlayarak gerçekleştirmesiyle olur.

Ayrıca konu açan arkadaşa şunu demek isterim mobil verini veya modemini kapatıp açtığında IP adresin değişir.

Arkadaşım biliyorum modemi bilmem nesini. Benim hesabıma başka IP adreslerinden giriş yapılıyor. İnceledim yine daha 3 gün önce saat 12 gibi giriş yapılmış. Ben o gün o saatte bir kere bile girmedim e nabız'a. Konuyu bilmiyorsun zaten bilsen böyle yazmazdın belki de.

Arkadaşım biliyorum modemi bilmem nesini. Benim hesabıma başka IP adreslerinden giriş yapılıyor. İnceledim yine daha 3 gün önce saat 12 gibi giriş yapılmış. Ben o gün o saatte bir kere bile girmedim e nabız'a. Konuyu bilmiyorsun zaten bilsen böyle yazmazdın belki de.
Ben sadece bilgilendirme yaptım dostum. Farklı adresten giriş olmamıştır demedim ki.

• Hahaha
Reaksiyonlar: AneX

Hocam zaten kapı numarasına kadar versin demiyorum bana sadece hangi şehirden girildiği yeterli.

Ben sadece bilgilendirme yaptım dostum. Farklı adresten giriş olmamıştır demedim ki.

Tamam bende bunu öğrenmeye çalışıyorum işte. Ailevi bir konu var çünkü ortada. Ben gördüğüm IP adreslerinin girdiği saatlerde kesinlikle e nabıza girmedim çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri