Abdullah Abi , PC Hocası Sistemini Yorumlayabilirmisin?

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,013
@Abdullah Hacıgül ABI SENCE PC HOCASI SİSTEMİ NASILDIR YORUMLAR MISIN
BU ARADA KESİNLİKLE SANA BİR LAFIM YOK ZATEN İLK SİSTEMİMİ SENİN SAYENDE ALDIM SEN BAŞKA BİR KRALSIN

sistem fp olarak bence güzel ancak stok 20 falandı herhalde 20.10 da baktığımda bitmişti zaten ailemde alamıcaktı ama bir denedim almayı

Ne yorumu olacak ki adam iyiye iyi der ki sistem güzel. Hele 12600 + 1TB SSDli fiyatı 13.3Kya geliyordu. Güzel sistem bu kurda ki hemen tükendi

TABİ ABİ HERKESE AÇIK
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AYIPSIN
Sistem fiyatına göre bence baya iyi buna kimse laf söyleyemez. Açıkcası ben sistemin Vatanda çıkacağını anlamıştım. Çünkü özelleştirmeler çok iyi fiyat olacak falan dedi. Geçen ki Vatan sisteminden belliydi yani. Parçalara gelecek olursak aslında çoğu kötü demiyelim de giriş seviye parçalar diyelim. PSU birazdaha orta seviye gibi. Özelleştirmeler çok güzeldi. Bu zamanda bu fiyata i5 12600 ü bu fiyata kimse vermez. Anakart özelleştirmesi bana göre kötüydü çünkü fiyat farkı çok fazlaydı. SSD özelleştirmesinde 1 TB SSD yi 1300 TL fark ile koydular G2 PLUS olanı onuda beğenmedim şahsen. Çünkü üzerindeki SSD 700 TL desek bile üzerine 1300 TL koyunca dışardan P5 PLus alabiliyoruz.

aldın mı neyin heyecanı
EVETT
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem fiyatına göre bence baya iyi buna kimse laf söyleyemez. Açıkcası ben sistemin Vatanda çıkacağını anlamıştım. Çünkü özelleştirmeler çok iyi fiyat olacak falan dedi. Geçen ki Vatan sisteminden belliydi yani. Parçalara gelecek olursak aslında çoğu kötü demiyelim de giriş seviye parçalar diyelim. PSU birazdaha orta seviye gibi. Özelleştirmeler çok güzeldi. Bu zamanda bu fiyata i5 12600 ü bu fiyata kimse vermez. Anakart özelleştirmesi bana göre kötüydü çünkü fiyat farkı çok fazlaydı. SSD özelleştirmesinde 1 TB SSD yi 1300 TL fark ile koydular G2 PLUS olanı onuda beğenmedim şahsen. Çünkü üzerindeki SSD 700 TL desek bile üzerine 1300 TL koyunca dışardan P5 PLus alabiliyoruz.
ÇOK SAĞOLM ABİİ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism
Geri