Alpl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 712
kullanılmaz diye biliyorumKafa gitti FSR 2.0 modu kullanabiliyor mu acaba 1650'de? FSR 2.0'ın NVIDIA Kartlarda kullanıldığını duymuştum.
kullanılmaz diye biliyorumKafa gitti FSR 2.0 modu kullanabiliyor mu acaba 1650'de? FSR 2.0'ın NVIDIA Kartlarda kullanıldığını duymuştum.
1060 GPU ile kullanılmış hocam videosunu attım. O kurulabilir.kullanılmaz diye biliyorum
Hocam FSR 2.0 modu kurup oynayabilirsiniz. DLSS alternatifi.sabahtan beridir boşuna bakınıyoruzz![]()
onu nasıl yapabiliriz peki?
FSR 2.0 var şuan az oyunda var ve bazı oyunlarda örnek RDR2 modlanabiliyorHocam bir şey soracağım pek bilgim yok soracağım konuda affedin. Bu dlss performansı ve fpsyi attırıyor bildiğim kadarıyla. Amd rx 6600m kullanıcısıyım ve biraz pişmanım nvidia bulunan bir laptop almadığım için. Bu amd de dlss gibi fps ve performans arttırıcı bir teknoloji var mıdır? Eğer yoksa satıp memnun olduğum laptopu alacağım.
Modlanması nasıl oluyor? Mıd indirince fps mi artıyor? Bu fsr denen özellik cidden dlss kadar iyi mi?FSR 2.0 var şuan az oyunda var ve bazı oyunlarda örnek RDR2 modlanabiliyor
DLSS olan oyunlarda modlanabiliyor diye biliyorum örnek:Modlanması nasıl oluyor? Mıd indirince fps mi artıyor? Bu fsr denen özellik cidden dlss kadar iyi mi?
İyiymiş. Modlanmadan açılabiliyor mu bu özellik mesela gta da veya cyberpunk da.DLSS olan oyunlarda modlanabiliyor diye biliyorum örnek: