Abdullah Abi Yeni̇ Fi̇yat Performans Krali Pc Ne Zaman?

Kardeşim sen mümin adamsın elin gavurundan ekran kartı mı alınır ya bu müslüman diye ekran kartınının iadesini yapmazlarsa
Sorma kesin Müslümanız diye bozuk kart yolladılar hepsi illümünati`nin oyunu 😃

Daha önce de söylemişti. Abdullah işini düzgün yapan biri sistem gelmiyorsa, istediği şekilde firmalardan destek bulamamıştır ya da başka planları vardır. Belki de 7000 serisi için pusuda.
O nasıl pusu ya? Ekime kadar bekleyecek miyiz yani?

Şuan için sistem olmamasındaki sebep bence stok problemi yüksek stoklu sistem yapmaya çalışıyor ve bu süreç de kısa sürmüyor ben bu sebeple henüz sistem hakkında bilgi olmadığını düşünüyorum 200_300 stoklu sistemler yapsaydı şimdiye çoktan yapmıştı

altta kalmazzz patlatır yakında. bugünkü sistemde VATAN etkisi vardı. az çıkarıyor öz çıkarıyor. ben de 14-15 civarına vatandan 3060ti sistem yakalamıştım. ama vatan bir şeyi kanıtlıyor işte bize. isteyen bu fiyatlardan kampanya yapıp satabilirmiş demekki..
Abdullah Abi de söyledi artık eskisi gibi fiyatlar olmayacak. Firmalar iyice kampanyaları piyasadan ucuz yeterli der hale getirdi.

Abdullah Abi de söyledi artık eskisi gibi fiyatlar olmayacak. Firmalar iyice kampanyaları piyasadan ucuz yeterli der hale getirdi.
Eskiler güzeldi be 5k ya 2060 lar şimdi hayal kurla artırsan bile daha ucuz çıkar çok az indirim yapmaya başladılar anca dünkü pch sistem iyiydi onda da 100 stok çok azdı be

Eskiler güzeldi be 5k ya 2060 lar şimdi hayal kurla artırsan bile daha ucuz çıkar çok az indirim yapmaya başladılar anca dünkü pch sistem iyiydi onda da 100 stok çok azdı be
Sistem çok iyiydi vallahi onu bunu bilmem alanlar heleki 12600 yapanlar miss gibi aldı.

İnceleme videosu gelecek

Ekler

• Screenshot_2022-08-26-11-56-06-407_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-08-26-11-56-06-407_com.instagram.android.jpg
    699.2 KB · Hit: 57
Abdullah abi en son piyasaya ağlıyordu... Bunun anlamı... ağlaması bitince (1000ıq)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri