DocToR2
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,013
kumara ve razer alınırİnce hesap değil ancak Gamemar.com sitesinde razer kraken x usb 7.1 saat 21.00 'da 400 Liraya düşüyor. Sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
kumara ve razer alınırİnce hesap değil ancak Gamemar.com sitesinde razer kraken x usb 7.1 saat 21.00 'da 400 Liraya düşüyor. Sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
alınır kullanıyorum güzel kulaklıkİnce hesap değil ancak Gamemar.com sitesinde razer kraken x usb 7.1 saat 21.00 'da 400 Liraya düşüyor. Sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Elinde durmayan pavyon gibi mouse. Tutuşu kolay bir model alabilirsin![]()
GamePower Translucent 10.000DPI 7 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse - incehesap.com
GamePower Translucent 10.000DPI 7 Tuş RGB Profesyonel Optik Gaming Mouse fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bu maouse alınır mı arkadaşlar iyi mi
Zor... Hazır sistemler için YouTube kanallarını beklemek daha iyi olur.10 bin tllik sistem görürmüyüz
Bütçen ne kadar?Umarım güzel bir kulaklık bulurum
Max 500 yani oyun önerisi konusu açtım oyun alacağım için bütçeyi oraya ayırıyorumBütçen ne kadar?
JD711'i alabilirsin. Harika bir kulaklık değil ama düşük bütçe için en ideal seçeneklerden. Fiyatı indirimlerde 290 TL civarında oluyor.Max 500 yani oyun önerisi konusu açtım oyun alacağım için bütçeyi oraya ayırıyorum
JD 720 kullanıyorum ve hiç rahat değil.JD711'i alabilirsin. Harika bir kulaklık değil ama düşük bütçe için en ideal seçeneklerden. Fiyatı indirimlerde 290 TL civarında oluyor.
Oyunlar için de 200 TL civarında bir şey kalır.
Gamepower kizaru düşünüyorum yakalayabilirsemJD711'i alabilirsin. Harika bir kulaklık değil ama düşük bütçe için en ideal seçeneklerden. Fiyatı indirimlerde 290 TL civarında oluyor.
Oyunlar için de 200 TL civarında bir şey kalır.