🔥İndirim TY Yemekde %50indirim 20TL sınırlı

Rosita

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,339
Kahvaltı söylerken farkettim. Normalde 10tl falan olurdu. 20 yapmışlar. Semtinizin seçili restoranında geçerli 20tl indirim. Her semtte var mıdır bilmiyorum. Ama kontrol etmek lazım.

Ekler

• IMG-20220828-WA0000.jpg
    IMG-20220828-WA0000.jpg
    111.7 KB · Hit: 180
Kahvaltı söylerken farkettim. Normalde 10tl falan olurdu. 20 yapmışlar. Semtinizin seçili restoranında geçerli 20tl indirim. Her semtte var mıdır bilmiyorum. Ama kontrol etmek lazım.
15 de kupon var misss gibi teşekkürler hocam

Şuan en iyi yemek sipariş hizmetini trendyol sağlıyor, ayda en az 5 kupon veriyor ve Trendyol GO ile max 25 dakika içinde elinde oluyor.

Şu indirimi dandik esnaf dükkanları için yapmasalar keşke. Kfc, burger king vs geçerli olsa direkt alırım. Esnaftan pide söylüyoruz kuşbaşı pide sözde bir geliyor full domates biber döşenmiş eti koklatmışlar pideye. Esnaf çakal olmuş resmen dükkanına gitsen o pideyi sunsa para ödemeden kalkarsın ama iş online sipariş olunca ya bayat ya malzemeden çalınmış ürünü yolluyorlar ne de olsa online sesiniz çıkamıyor. Trendyola söylesen bile ne ücret iadesi yapıyor ne başka bir şey malzemesi az diyorsun sıfır işlem onlara göre pide adı verilen ürün ulaştı mı eline ulaştı gerisi önemsiz.

Tam ekmek döner + ayran + tatlı 21 TL. Baya güzel. Aç değildim ama aldım, teşekkürler. Olmadı akşama doğru ısıtır yerim.

Geri