Logo yapmaya çalışıyorum sizce nasıl

yldr37

80+
Reaksiyon skoru
134
Bay Döner.jpg
Çapkın Turizim.jpg
Muzaffer Hava Yolları.jpg

logo işine girmek istiyorum harçlık gibisine benim gözüme güzel geldi ama sizinde bi fikirini almak istedim, sonuncu fotoğraf biraz piksel üzgünüm. Daha çok yazı ve logoyu ayrı yapıyorum kullanılabilirlik açısından

Realist olursak çok basit şeyler bunlar bir çok müşterinin alacağını veya memnun kalacağını düşünmem. Yurtdışı sitelerini takip et marka ve logo benzer olsun Muzaffer hava yolları demişsin sadece m var hava yolu olduğunu belli eden bir logo değil bunlara bence dikkat et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örnek tasarımlar

Ekler

• AEAC1120-2FA6-4CFE-ADEA-B2231D28F661.jpeg
    AEAC1120-2FA6-4CFE-ADEA-B2231D28F661.jpeg
    86.5 KB · Hit: 117
  • 189EEF54-3247-4AD5-AC97-D829B56CAEE6.jpeg
    189EEF54-3247-4AD5-AC97-D829B56CAEE6.jpeg
    496.9 KB · Hit: 114
  • B5A2C844-B3F3-4AEA-9FF6-0B6A267D8256.jpeg
    B5A2C844-B3F3-4AEA-9FF6-0B6A267D8256.jpeg
    146.1 KB · Hit: 112
Realist olursak çok basit şeyler bunlar bir çok müşterinin alacağını veya memnun kalacağını düşünmem. Yurtdışı sitelerini takip et marka ve logo benzer olsun Muzaffer hava yolları demişsin sadece m var hava yolu olduğunu belli eden bir logo değil bunlara bence dikkat et

Örnek tasarımlar
Çok teşekkür ederim dikkat edicem

daha yaratıcı olacaktır ilerde,başlangıç için fena değil.

Ekler

• AB11CFBE-3A1E-4EF7-907C-60D776B2097D.jpeg
    AB11CFBE-3A1E-4EF7-907C-60D776B2097D.jpeg
    58.1 KB · Hit: 81
baydönerin dönerini çok beğenmedim yani logoların güzel kullanılabilir gibi ama büyük markalardan çok bireyseş dükkanlara kafelere uygun gibi
yani butik işler için uygun ama daha büyüğü için biraz daha çalışılmalı BENCE

Ama güzel yabancı kanallar ve kaynaklar takip edersen daha da gelişeceğini düşünüyorum İstanbul içindemisin ve çizimin iyi ise iş teklif edebilirim
Kastamonudayım çizimim gördüğün gibi çok güzel değil ama geliştirmeye çalışıyorum.

baydönerin dönerini çok beğenmedim yani logoların güzel kullanılabilir gibi ama büyük markalardan çok bireyseş dükkanlara kafelere uygun gibi
yani butik işler için uygun ama daha büyüğü için biraz daha çalışılmalı BENCE
Teşekkür ederim bay döner aklıma geldi tecrübe olması açısından hobi amaçlı yaptım tabii ki büyük markalara logo yapmak için erken ilk logolarım sonuçta

Güzel olmuş eline sağlık ama mesala şöyle bir şey yapsan nasıl olurdu burda asıl amaç kafe olduğu için kafeyi öne çıkarsan biraz daha güzel olurdu
evet kafe biraz arkada kalmış konuşma toplantı öne çıkmış kafeyi öne çıkarmak için bir şeyler yapmalıydım.

Kastamonudayım çizimim gördüğün gibi çok güzel değil ama geliştirmeye çalışıyorum.

Teşekkür ederim bay döner aklıma geldi tecrübe olması açısından hobi amaçlı yaptım tabii ki büyük markalara logo yapmak için erken ilk logolarım sonuçta

evet kafe biraz arkada kalmış konuşma toplantı öne çıkmış kafeyi öne çıkarmak için bir şeyler yapmalıydım.
Daha iyi olacağımı düşünüyorum yolunda devam et

onu bay döner markası için söylememiştim bay döner logosundaki döner biraz daha iyi olabilir bence ama düşününce ilk logolar için bence gayet başarılı

Geri