Çok teşekkür ederim dikkat edicemRealist olursak çok basit şeyler bunlar bir çok müşterinin alacağını veya memnun kalacağını düşünmem. Yurtdışı sitelerini takip et marka ve logo benzer olsun Muzaffer hava yolları demişsin sadece m var hava yolu olduğunu belli eden bir logo değil bunlara bence dikkat et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Örnek tasarımlar
Güzel olmuş eline sağlık ama mesala şöyle bir şey yapsan nasıl olurdu burda asıl amaç kafe olduğu için kafeyi öne çıkarsan biraz daha güzel olurdu
Ama güzel yabancı kanallar ve kaynaklar takip edersen daha da gelişeceğini düşünüyorum İstanbul içindemisin ve çizimin iyi ise iş teklif edebilirim
Kastamonudayım çizimim gördüğün gibi çok güzel değil ama geliştirmeye çalışıyorum.Ama güzel yabancı kanallar ve kaynaklar takip edersen daha da gelişeceğini düşünüyorum İstanbul içindemisin ve çizimin iyi ise iş teklif edebilirim
Teşekkür ederim bay döner aklıma geldi tecrübe olması açısından hobi amaçlı yaptım tabii ki büyük markalara logo yapmak için erken ilk logolarım sonuçtabaydönerin dönerini çok beğenmedim yani logoların güzel kullanılabilir gibi ama büyük markalardan çok bireyseş dükkanlara kafelere uygun gibi
yani butik işler için uygun ama daha büyüğü için biraz daha çalışılmalı BENCE
evet kafe biraz arkada kalmış konuşma toplantı öne çıkmış kafeyi öne çıkarmak için bir şeyler yapmalıydım.Güzel olmuş eline sağlık ama mesala şöyle bir şey yapsan nasıl olurdu burda asıl amaç kafe olduğu için kafeyi öne çıkarsan biraz daha güzel olurdu
Daha iyi olacağımı düşünüyorum yolunda devam etKastamonudayım çizimim gördüğün gibi çok güzel değil ama geliştirmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim bay döner aklıma geldi tecrübe olması açısından hobi amaçlı yaptım tabii ki büyük markalara logo yapmak için erken ilk logolarım sonuçta
evet kafe biraz arkada kalmış konuşma toplantı öne çıkmış kafeyi öne çıkarmak için bir şeyler yapmalıydım.
onu bay döner markası için söylememiştim bay döner logosundaki döner biraz daha iyi olabilir bence ama düşününce ilk logolar için bence gayet başarılıKastamonudayım çizimim gördüğün gibi çok güzel değil ama geliştirmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim bay döner aklıma geldi tecrübe olması açısından hobi amaçlı yaptım tabii ki büyük markalara logo yapmak için erken ilk logolarım sonuçta
evet kafe biraz arkada kalmış konuşma toplantı öne çıkmış kafeyi öne çıkarmak için bir şeyler yapmalıydım.