Tulpar T5 V21.7 Kullanan Birisi Bilgilendirebili mi?

21.7 önermem. 21.8 arkadaşta var onu da önermem T7 olmasına rağmen dümdüz ısınıp throttle olan cihazlar
Monster'ın kendi incelemesi de cihazın ısındığını söylemek için yeterli, test esnasında ekran kartı 85 dereceye kadar çıkıyor 86 derece ekran kartı thorttle sınırı zaten. Soğutucu ile beraber kullanılabilir, aynı bütçede bu performansı veren başka bir cihaz yok.
İnanın ne alacağımı şaşırdım hatta alacak bir şey kalmadı diyebilirim peki bu fiyat bandında alınabilecek olan ürün nedir?

Monster'ın kendi incelemesi de cihazın ısındığını söylemek için yeterli, test esnasında ekran kartı 85 dereceye kadar çıkıyor 86 derece ekran kartı thorttle sınırı zaten. Soğutucu ile beraber kullanılabilir, aynı bütçede bu performansı veren başka bir cihaz yok.
Aslında garip olan bir durum var Donanım Haber incelemesinde cihaz en fazla 79 dereceye çıkıyor GPU olarak, oda Cyberpunk oyununda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnanın ne alacağımı şaşırdım hatta alacak bir şey kalmadı diyebilirim peki bu fiyat bandında alınabilecek olan ürün nedir?
3060'a düşülürse şöyle bir şey var. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...rce=pc&utm_term=k&v=1.6.6&wt_pc=akakce.c.k.pc

Aslında garip olan bir durum var Donanım Haber incelemesinde cihaz en fazla 79 dereceye çıkıyor GPU olarak, oda Cyberpunk oyununda.
79-80 gördüğü oluyor videoda birde ısı değerlerinden anladığım kadarıyla yeni oyun öncesi pcyi dinlendiriyorlar ve uzun süreli oynanmıyor.

21.7 21.8 de denedik ikisi de aynı kanka alınmaz onlar.

79-80 gördüğü oluyor videoda birde ısı değerlerinden anladığım kadarıyla yeni oyun öncesi pcyi dinlendiriyorlar ve uzun süreli oynanmıyor.
Bu bütçeye başka Max-P 3070 seçeneğiniz yok. Soğutucu takviyesi ile ben yine alınabilir olduğunu düşünüyorum.

Aslında Thermal Throotling sorunu şöyle çözülebilir.
Uğraşmaya gerek yok.
Sen ne önerirsin reis peki taş çatlasa en max 32k bütçe çıkarabilirim
Bende yukarıdaki arkaşla aynı cihazı öneririm zaten 21.7 de alacağın performans neredeyse bunun kadar olacak bari almışken düzgün cihaz olsun

Biz 21.8 ile 10k 3dmark puanı civarında takıldık. 21.7 bundan biraz daha az olur muhtemelen. Bu laptop' unkini arıyorum şuan.

Uğraşmaya gerek yok.

Bende yukarıdaki arkaşla aynı cihazı öneririm zaten 21.7 de alacağın performans neredeyse bunun kadar olacak bari almışken düzgün cihaz olsun

Biz 21.8 ile 10k 3dmark puanı civarında takıldık. 21.7 bundan biraz daha az olur muhtemelen. Bu laptop' unkini arıyorum şuan.
Ekran kartı kaç w acaba bir bilgi bulamadımda.

Uğraşmaya gerek yok.

Time Spy 9034

Ekran kartı kaç w acaba bir bilgi bulamadımda.
Dynamic Boost ile 140W'a kadar çıkıyor.

Boost olmadan kaç peki?
115 olması gerekiyor.

Tulpar T7 v20.4 cihazından 10W daha fazla veriyor ROG. 130W 20.4 ROG 140W

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye