FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,531
Evet kötü. İlerledikçe bağlantı kopması artıyor. Kablolu halde mikrofonu mükemmel ama kablosuz da sesim kesiliyor ve ses kesiliyor.kötü mu o kulaklık hocam
Evet kötü. İlerledikçe bağlantı kopması artıyor. Kablolu halde mikrofonu mükemmel ama kablosuz da sesim kesiliyor ve ses kesiliyor.kötü mu o kulaklık hocam
Abartmayın hocam canınızdan değerli değilBaya Bir Stok getirmişler heralde işten eve gelip alacam diye az kalsın kaza yapıyordum
Cloud 2 pedleri ile uyumlu kutusundan çıkan kadife ped oluyorKumaş ped bulabilir miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abartmayın hocam canınızdan değerli değil
Aldım bir adet. Elimde hyperx cloud 2 var. Yine amazondan alınma ama bu cloud 2 gerçek cloud 2 değil. Bakalım. Ondanda memnunum az ço kama içimi kemiriyordu.
Birçok kişi kğçiük falan demiş. Bendeki kafada büyük baya bakalım. Eğer olmazsa satarız artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ped isteyenlerde Aliexpressten var. Vergisiyle 200 liraya geliyor. Çok pahalılaşmış. Birkaç ay önce 70-80 liraya geliyordu. İkinci elden alın derim.
cloud 2 kumaş pedi alsam olur mu yaniCloud 2 pedleri ile uyumlu kutusundan çıkan kadife ped oluyor
Forumda bir arkadaş denemiş olmuş hocam bende bulabilirsem alıcamcloud 2 kumaş pedi alsam olur mu yani
bu haliyle çok sorun yaratır mı daha önce hiç kullanmadım terleme sorunu çok oluyor mu deri kulaklıklardaForumda bir arkadaş denemiş olmuş hocam bende bulabilirsem alıcam
Kulak pedleri kulağının üstüne binerse bence terletir. Eğer kulağını içine alırsa yani tamamen kapatırsa süngerler kafana deyeceği için terleme bir nebze az olur.bu haliyle çok sorun yaratır mı daha önce hiç kullanmadım terleme sorunu çok oluyor mu deri kulaklıklarda
Cloud2 ' nin sünger kulaklıkları buna uyar mı? Bir de Cloud2 ile kıyaslarsak arada çok fark var mı almaya değer mi? Eğer bunu alırsam Cloud2 mi satacağım da.
Hocam net bilgim yok ancak yoruma yazan diğer arkadaşlar Cloud 2 nin süngerlerinin buna uyacağını söylüyorlar. Aralarındaki fark ise Cloud 2 7.1 bunda 7.1 yok DTS diye bir sistem geliştirmişler. Yazılımı indiriyorsun bilgisayarına kulaklığı taktığında yazılım etkinleşiyor ve aktif ettiğinde kimine göre 7.1 den daha iyi performans verdiği söyleniyor.Cloud2 ' nin sünger kulaklıkları buna uyar mı? Bir de Cloud2 ile kıyaslarsak arada çok fark var mı almaya değer mi? Eğer bunu alırsam Cloud2 mi satacağım da.
Ben genelde CS GO, Valorant vari oyunlar oynuyorum. Bazen de gece film izlerken evde ses olmasın diye takıyorum. Onun harici ses sistemi kullanıyorum. Baktım kulak pedleri aynıymış. Cloud2 den buna geçmek mantıklı mı peki?Hocam net bilgim yok ancak yoruma yazan diğer arkadaşlar Cloud 2 nin süngerlerinin buna uyacağını söylüyorlar. Aralarındaki fark ise Cloud 2 7.1 bunda 7.1 yok DTS diye bir sistem geliştirmişler. Yazılımı indiriyorsun bilgisayarına kulaklığı taktığında yazılım etkinleşiyor ve aktif ettiğinde kimine göre 7.1 den daha iyi performans verdiği söyleniyor.